FTSO'da eğitime 47 kişiden katılım

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen 'Finansal Para Yatırım Araçları ve Bunlara Yatırım Yapma Yöntemleri Eğitimi' yoğun katılımla gerçekleşti. Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek'in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde finansal yatırım araçlarının kullanımı ve yatırım yapma konularında detaylı bilgiler verildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

FTSO Akademi bünyesinde 23 Aralık 2023 tarihinde, FTSO Likya Salonu’nda düzenlenen eğitime 47 kişi katıldı. 6 saat süren eğitimde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nden Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek konuşmacı olarak yer aldı.

Eğitimin ilk bölümünde, dünya ve Türkiye ekonomisine makroekonomik bakış, finansal piyasa kavramı ve finansal piyasa türleri hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Eğitimin ikinci bölümünde ise finansal yatırım araçlarında, temel analiz, teknik analiz, Türkiye’de finansal sistem ve işleyişi, yatırım fonları ve TEFAS fon platformu, hisse senetleri ve yatırım yapma yöntemleri konu başlıklarında detaylı sunumlar yapıldı.

Eğitimin son bölümünde ise Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek tarafından katılımcıların soruları yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN