Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye, Çinlilerin Akınına Uğradı

Tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçiye ev sahipliği yapan Fethiye, Çinlilerin akınına uğradı. Çin’den Babadağ’ında yamaç paraşütü yapmaya gelen turistler, Fethiye’nin adeta bir cennet olduğunu söylediler.

Kapalı Spor Salonu Komisyonda Görüşülecek

Fethiye Belediyesi Şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı; Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın şehir dışında olmasından dolayı CHP’li Meclis üyesi Ünsal Erişgen başkanlığında gerçekleşti. Başkan Behçet Saatcı Ocak ayı olağan meclis toplantısına katılamamıştı…

Fethiye İl Genelinde 2. Sırada

TUİK’in adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre fethiye’de yıllık nüfus artış hızı binde 25,21 olarak belirlenirken, 2015 yılında 147 bin 703 kişi olarak belirlenen Fethiye nüfusu 31 Aralık 2016 tarihli son verilere göre 151 bin 474 kişi oldu.

Kurum Müdürlerine Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Faruk Kaya ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yapılıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaçaklar Fethiye Emniyetinden Kaçamadı

Balıkesir ili Bandırma ilçesindeki Yarı Açık cezaevinden kaçan zanlılar; Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyon ile yakalandılar. Fethiye Adliyesine çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi…

Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Ekrem Çalık, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mete Ay İstanbul Fuarını Değerlendirdi

Fethiye Belediyesi çatısı altında EMITT İstanbul Turizm Fuarı’na katılan kuruluşlardan Çalış Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay; fuar izlenimlerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Meclis Üyeleri Emitt’e Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, 21.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı. Fethiye Belediyesinin ev sahipliğinde hazırlanan Fethiye standında ilçemiz tanıtımına katkıda bulunan FTSO yöneticileri, yurt içi ve yurt dışı tanıtım için de görüşmeler yaptı.

Yapılandırmada Süre Uzatıldı

İşletmeler, yatırımcılar ve ihracatçılara vergisel teşvikler getiren, borç yapılandırmasında süreyi kaçıranlara yeni imkânlar sağlayan "Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Fethiye Jandarması Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Fethiye’nin Esenköy Mahallesi’nde Jandarma ekipleri 31 kilogram kaçak çay, 17 kilogram kaçak kahve, 96 adet sardalya konservesi, 13 bin adet sigara filtresi ve bol miktarda açık poşetlerde baharat malzemesi ele geçirdi.

Vali Çiçek Fethiye’de İncelemelerde Bulundu

Vali Amir Çiçek Emitt Fuarı dönüşü ayağının tozuyla Fethiye İlçesinde yapılması planlanan Yüzme Havuzu, Su Sporları Merkezi ve Gençlik Kampı alanlarını inceleyerek, geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Öztürk Gündemi Değerlendirdi

AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk: “Ak partinin ne yaptığı ortada. Cumhuriyetin tüm değerleriyle sorunumuz yok. Anayasanın ilk 4 maddesiyle ile alakalı zerre kadar tereddüdümüz yok. Bu anayasa değişikliği ile beraber inşallah hem millet egemenliğin ana kaynağı olacak kendi Cumhurbaşkanını kendi seçecek kendi seçtiği Cumhurbaşkanı da meclisin dışından kendi bakanlarını seçerek yürütmeyi oluşturacak”

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği 1 yaşında

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği kuruluşunun 1. Yıl dönümünün sarı kırmızı renklere gönül veren Galatasaray Taraftarları ile coşkulu bir şeklide kutladı.

Fethiye Standına Yoğun İlgi

Fethiye bu yıl 21'inci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te yerini aldı. Fethiye’nin turizm güzelliklerinin taşındığı İstanbul EMITT Turizm Fuarı’nda farklı yöresel ürünler görücüye çıkarken, standa gelen misafirlere turunç reçelleri dağıtıldı.

Fethiye Belgesel Günlerine Yoğun İlgi

Ortaklar Öğretmen Okulu mezunlarından oluşan Adabelenliler Derneği tarafından Fethiye’de düzenlenen ‘Fethiye Belgesel Günleri’ başladı. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi salonunda 30 Ocak 2016 tarihinde ‘Kayadan Kopmadık’ adlı belgesel filmin gösterimine yoğun ilgi olması ‘Fethiye Belgesel Günleri’nin temelini oluşturdu.

‘Hangisi Karısı’ 3 Şubat’ta Fethiye’de

Ece Gürsel, Berke Hürcan ve Celal Belgil’li kadrosuyla Tiyatro Dünyası Oyuncuları, bu sezon Hangisi Karısı ile güldürmeye devam edecek. Can Törtop’un yönettiği “Hangisi Karısı” tiyatro oyunu, 3 Şubat’ta Fethiye’de tiyatro severlerle buluşacak.

Yeni Üyelere Belgeleri Törenle Verildi

Fethiye Emlakçılar Derneğine yeni üye katılım töreni; Dispanser mevkii Demirci İş Hanındaki dernek binasında yoğun katılımla gerçekleşti. Fethiye Emlakçılar Derneğinin yeni üyelere üyelik belgeleri törenle verildi.

Hac Kayıt Yenileme 31 Ocak’ta Son

Muğla ve ilçelerinden kutsal topraklara gitmek için geçen yıllarda yazılan fakat kurada çıkmayanlar için bu yıl otomatik kayıt yenilemenin olmayacağı, 9 Ocak Pazartesi günü başlayan kayıt yenileme işleminin 31 Ocak Salı günü mesai bitiminde sona ereceği bildirildi. Geçen yıllarda hacca gitmek için yazılan ve kurada çıkmayanların kayıt yenileme işlemlerini internet yada bizzat müftülüklere başvurarak yaptırmaları istendi.

Ömer Perorak Dönemi Başladı

Erkekler Bölgesel Ligi 6. Grup’ta lider durumda bulunan Fethiye Basketbol Takımı Teknik Direktör Alkım Ay ile yollarını ayırdı. Grupta oynadığı 9 maçın sekizini kazanan Fethiye Basketbol Kulübü Ömer Petorak ile sözleşme imzaladı.

Toplam 14707 haber.