Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Kaymakam Çalık’ın En Minik Ziyaretçisi!

Özel Fethiye İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Delfin Aksu öğretmeninin vermiş olduğu okul ödevi için Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Tüpgaz Bayi Yöneticilerinden FTSO’ya Ziyaret

Tüpgaz bayisi olarak hizmet veren işletme sahipleri, FTSO yönetimini ziyaret ederek sorunlarını dile getirdi.

Öztürk’ten Arıcan’a Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, anayasa görüşmelerinin ardından geldiği Fethiye'de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek FTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü. Ziyarette Fethiye Üniversitesinin kurulması için üç fakülte şartının yerine getirildiğini belirten Arıcan, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ten Fethiye Üniversite kurulması için destek istedi.

Atay; “Turizm Fuarı’na İddialı Gidiyoruz”

26-29 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbul EMITT Turizm Fuarı için Fethiye Belediyesi önderliğinde hazırlıklarını tamamlayan Fethiyeli turizmciler, Fethiye’yi en iyi şekilde, profesyonelce tanıtabilmek için “Yeni Trend Fethiye” sloganı hazırladılar.

Başhekim’den Antibiyotik İlaç Açıklaması

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu artık eczanelerde antibiyotik ilaçların doktor tavsiyesi dışında reçetesiz alınamayacağını belirterek; Hastanın antibiyotik kullanıp kullanamayacağı konusunda laboratuar testinin yapılacağını söyledi.

Devrim ve Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinliği

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesinin düzenlemiş olduğu 24-31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası Devrim ve Demokrasi Şehitlerini anma etkinliğine yoğun katılım oldu. 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşının okunmasıyla başlayan etkinlik; Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Basın Mensuplarına Jest

Gazi İlkokulu yönetimi Fethiye’de çalışan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. Limon H2 restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Abdullah Şentürk, Gazi İlkokulu yeni Müdürü Halil Nuri Dontlu ve Müdür yardımcısı Bengü Büyükteke katıldı.

Tarım Ürünlerimiz Markalaşıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan çalışmayla Fethiye domatesi, Kuzugöbeği Mantarı ve Tavşan Yüreği zeytininin markalaşmasının önünü açacak coğrafi işaret alınması çalışmaları başladı. Fethiye domatesi, Kuzugöbeği Mantarı ve Tavşan Yüreği zeytinine coğrafi işaret alınması, ürünlerin piyasada daha rekabetçi bir konuma gelmesi açısından da büyük önem taşıyor.

Hakan Aşık’tan Veda Ziyareti

Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevinden tayini çıktığından dolayı ayrılan Hakan Aşık, veda ziyaretleri kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yetkiyi Teknecilere Verdi

Fethiye, Göcek, Çalış ve Ölüdeniz’de faaliyet gösteren deniz yolcu taşıma kooperatifleri birleşti. Başkan Saatcı’nın destekleriyle oluşan üst birlik ile Fethiye Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yılın İlk Eğitimi Beden Dili Oldu

Düzenlediği eğitimlerle üyelerinin iş yaşamına ve bölge halkının kişisel gelişimine katkı sağlamaya çalışan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının 2017 yılı eğitimleri Beden Dili Eğitimi ile başladı. Çok sayıda FTSO üyesinin katıldığı eğitim yoğun ilgi gördü.

Başkan Saatcı, “Eyy Çevreciler, Neredesiniz?”

Kanal F ekranlarına Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına canlı yayın konuğu olarak katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Büyükşehir Belediyesi’nin Kayaköy’de 9 km’lik alanda kestiği 506 kızılçam ağacına dikkat çekerek, “Bir sözüm de çevreci geçinen arkadaşlara. ‘Benim siyasi partimden birisi Kayaköy’de ağaç keserse, benim gözüm görmez. Benim düşüncemin dışındaki insanlar bir ağaç bile kesse gök kubbeyi yıkarım.’ Hadi oradan !” dedi. Başkan Saatcı ayrıca 2014 yılından bu yana Fethiye’den Büyükşehire ortalama 175 milyon TL paranın gittiğini belirtti.

Arıkan; “Yat Çekek Yeri Yok”

İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkanı Arıkan; “Kıyılarımızda gördüğümüz her yere her şey var ama bir yat çekek yeri yok” dedi.

FTSO Üyelerine İndirimli Dil Kursu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan anlaşmayla FTSO üyeleri yabancı dil kurslarından indirimli olarak faydalanacak.

28 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Fethiye’de 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde 28 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Soydemir 2016 Yılını Değerlendirdi

Türkiye’de 2016 yılında Rusya ile yaşanan uçak düşürme krizi, terör saldırıları ve 15 Temmuz Darbe girişimi sonucu yaşanan ekonomik sorunlar esnafları derinden etkiledi.

İngilizce ve Rusça Dil Kursu Protokolü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yabancı dil kurslarında indirim imkânı sunmaya 2017 yılında da devam ediyor. 2009 yılından beri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik düzenlenen indirimli dil kurslarından şimdiye kadar 437 kişi faydalandı.

Kullukçu; “Egemenlik Tek Bir Kişiye Devredilemez”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı önderliğinde ilçemizde oluşturulan Ulusal Egemenlik Platformu Cumhuriyet meydanı Atatürk anıtı önünde TBMM’de görüşülmekte olan yeni anayasa çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Müftülere Veda Yemeği

Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’nun İstanbul Sarıyer’e, Seydikemer ilçe Müftüsü Ali Can’ın da Mersin’e tayini çıkmasından dolayı Ece Sarayda veda yemeği düzenlendi.

Toplam 14707 haber.