Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP ve İyi Parti İl Başkanları Karaca’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberlerinde yönetim kurulları ve ilçe başkanlarıyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

“Erken Seçim Değil, Derhal Seçim”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ile birlikte İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’inde hazır bulunduğu ziyarette başkanları İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban karşıladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette verilen mesajlar ‘Erken Seçim’ üzerine oldu.

Girgin Sağlık Bakanı’na Seslendi: Kelebek Hastalarının Bakım Ve Tedavisi Ücretsiz Olmalıdır

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı bir konuşma ile kelebek hastalığında kullanılan ilaç, tedavi ve bakım giderlerinin ücretsiz olarak karşılanması çağrısında bulundu. Konu hakkında bir de soru önergesi veren Girgin, “Ülkemizde yaklaşık 2 bin hasta ve ailesi, ağır bir cilt hastalığı olan kelebek hastalığı ile boğuşuyor, bu noktada sosyal devlet ilkesi gereğince Sağlık Bakanlığı üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

Zeybekoğlu, “2022’ye muazZAM girdik”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; AKP’nin ekonomiyi yönetemediği gibi, ülkeyi zamlarla ayakta tutmaya çalıştığını söyledi ve artık erken seçim sandığının ufukta göründüğünü belirtti. Zeybekoğlu; “2022’ye AKP sayesinde muazZAM girdik” dedi.

Büyük Birlik Partisi’nden Başkan Karaca Ve Sed Medya’ya Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alim Karaca ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ettiler.

Karaca’dan yılbaşında anlamlı ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde eşi Çiğdem Karaca ile birlikte yılbaşı gecesi Günlükbaşı Karakolu, Büyükşehir İtfaiye Grup Amirliği, Jandarma, Zabıta ve 112 acil servis gibi nöbet noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Mete, “Önemli Adımlar Attık”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Mete mesajında, "Sağlık, mutluluk ve huzur dolu; savaşın, yoklukların olmadığı bir yıl diliyorum" dedi.

Demir’den 2022 Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir 2022 yılı mesajı yayımladı. Demir mesajında; “Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Muğla’mızın sahip olduğu potansiyeli artırmak için yoğun bir çaba sarf ettik, sarf etmeye devam ediyoruz. Hükümetimizin, devletimizin kaynaklarını tarafsız, adil ve en etkin şekilde sizlerle buluşturmak için her alanda çalışmalarımız bulunmaktadır.” dedi.

Yoksulluk Sorunu Çözülecek

CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak ve Kadın Kolları üyeleri bir araya gelerek Aile Destekleri Sigortası’nı konuştular. Aileyi önceleyen mutluluğunu ve ekonomik güvencesini sağlayan bir program olarak değerlendirilen Aile Desteği Sigortası’nın ailelerin yanında olmak, onları desteklemek, hayat şartlarını düzeltmek için öneminin büyük olduğu vurgulandı.

Yenilenebilir Enerjiye Evet İzinsiz Şerhe Hayır…

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, “Hem tarım hem turizm gelirleri ile öne çıkan ve devletimize çok önemli gelir kaynakları sağlayan İlimiz Muğla’da, eğer RES’ler kurulacaksa mağduriyet yaratmadan olmalıdır” dedi.

Üreticiye Destek…

CHP Ortaca İlçe Başkanlığı ve Milas Belediyesi işbirliğinde “Zor günler geçirsek de ‘Bizim Belediyeler’ tıkır tıkır çalışıyor, sorunları teker teker çözüyor” sloganıyla başlatılan proje kapsamında üreticiden alınan narenciye vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

Gençlerden Add’ye Ziyaret

Genç siyasetçi Turhan Doğu ve arkadaşları Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Nursel Türetken “Bizim hedefimizde gençleşmek. Gençlerimizin görev alması, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olması en büyük dileğimiz” derken Turhan Doğu, “Atatürkçü Düşünce Derneği sahipsiz değildir. Biz gençler her zaman buradayız’’ diye konuştu

Başkan Adayı Çalhan Esnaf İle Buluştu

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavcılar Odası Başkan Adayı İbrahim Çalhan Salı Pazarı’nda Pazar esnafını gezerek esnaf ile sohbet etti.

“Uzaylı Uykusundan Uyan Da, Halkın Arasına Gir”

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında devam eden söz düellosuna bugün yenisi eklendi. CHP İlçe Başkanı Demir, AK Parti İlçe Başkanı Öztürk’e yanıt verdi. Demir, “Öztürk, uzaylı uykusunda olduğu için halkın yaşadığı sıkıntılardan haberi yok” dedi.

Kesim Gelirleri Yangın Mağdurları İçin Harcansın!

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Süleyman Girgin; TBMM’ye kanun teklifi verdi. Yanan 670 dekar alanın ihale edilerek kesiminin gerçekleştiğini söyleyen Girgin, ihalelerden elde edilen gelirin Muğla ve bölge halkının mağduriyetlerinin giderilmesi için kullanılması gerektiğini dile getirdi.

Soydemir, Karaçulha Esnafını Ziyaret Etti

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Soydemir, 8 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek olan genel kurul öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Soydemir, Karaçulha Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, genel kurula davet etti.

Chp’li Demir, “Üretici 1 Dönümde 20 Bin Tl Zarar Ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, üreticileri günden güne kötüye gittiklerini belirterek, “Şuan 1 dönüm bir seranın getirisi 20 Bin TL, gider ise 40 Bin TL. CHP iktidarında, üretimin ve üreticinin her zaman yanında olacağız” dedi.

Öztürk “Öküzlerin Yerini Traktörler Aldı”

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında söz düellosu devam ediyor. İktidar ve muhalefet partisi ilçe başkanları yapılan açıklamalara karşılıklı yanıtlar vermeyi sürdürüyor. Bu kez cevap AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ten geldi. Öztürk, “Uyan Sayın Başkan uyan!..Türkiye çağ atladı. Öküzlerin yerini traktörler aldı” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kapı Kapı Gezip, Halkı Bilgilendirdi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından kapı kapı gezilip, ekonomik gelişmeler ve bu konuda atılan adımlar tek tek anlatıldı, 2023 hedefleri paylaşıldı.

Toplam 2205 haber.