Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Chp Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ; Akp Menteşe’de Samimiyse, Önce Çed Olumlu Kararını İptal Etsin !!!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç Menteşe’de yapılmak istenen Çimento fabrikası ile ilgili açıklama yaptı. Öztunç “AKP Menteşe’de samimiyse, önce ÇED olumlu kararını iptal etsin” dedi.

CHP'li Demir: ‘Krizle gelen Erdoğan krizle gidecek!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, elektrik faturalarını protesto etmek için CHP İl ve İlçe binalarına asılan pankartların kaldırılmasıyla ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Bodrum Belesiyesi ve Beşiktaş Belediyesi iş birliği protokolü imzaladı

Bodrum Belediyesi ile Beşiktaş Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Zeybekoğlu “İktidar Uzatmaları Oynamanın Bedelini Halka Ödetiyor!!!”

Cumhuriyet Halk partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi Sınırsızlık Meydanı’nda yapılan zamlardan sonra gelen faturaları protesto etmek için gösteri düzenlendi.

Add Fethiye Şubesi’nden Onur Anıtı Saldırısı’na Tepki

Samsun’da bulunan Onur Anıtı’na yapılmak istenen saldırı ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından basın açıklaması yapıldı.

Başkan Oktay, Kılıçdaroğlu ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, özellikle son aylardaki sel ve diğer doğal afetlerdeki çalışmalar başta olmak üzere yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Milletvekili Gökcan: Mektup Da Doğru, Adres De Doğru… O Adres De Chp Menteşe Belediyesidir.

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM Genel Kurulu’nda Gündem Dışı söz alarak, çimento fabrikası kurulması için Menteşe Belediyesi’nce ruhsat verilmesini eleştirdi.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığından Suya Sabuna Dokunmayan Cevaplar

Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’in, TBMM Genel Kurulunda Bakan Adil Karaismailoğlu’na yönelttiği, belediyelerin hizmetlerini engelleme, Göcek tünelinin ücretli olması, Yatağan Geçiş Yolu, Muğla-Kale yolu gibi konularda sorduğu sorulara açıklayıcı cevaplar gelmedi.

Ülkü Ocakları Seracıların Yanındaydı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice soğuk havalarda ürünlerini korumak için sabaha kadar soba yakmak zorunda olan örtü altı tarım yapan çiftçilerin yanındaydı.Salman Yellice soba yakan çiftçileri ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Erbay’dan Uçak Kiralanmasına Tepki

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2022 yılında orman yangınlarıyla mücadele edebilmek amacıyla amfibi uçak, tanker uçak ve helikopter kiralama ihalesine çıkılacağını duyurmasıyla ilgili açıklamada bulunan CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Orman yangınları ile mücadele amacıyla uçak ve helikopter kiralamak çözüm değildir. Orman yangınları ile hızlı ve etkin mücadele etmek için acilen kendi filomuzu kurmamız gerekmektedir.” dedi.

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te acılı aile ile görüştü

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Marmaris'te geçtiğimiz haftalarda zabıtaya kızıp kendini yakan ve hastanede hayatını kaybeden kömürcü Süleyman Ekici'nin ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Özcan’dan Tarım Bakanı’na Soru Önergesi

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan Tarım ve orman Bakanı Sn Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlanması talebiyle kışın soğuk havalarda seralarında soba yakmak zorunda olan çiftçilere destek verilip verilmeyeceğini sordu.

Gelecek Partisi’nden Davullu Zurnalı Eylem

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız son yapılan elektrik zamlarını ve vatandaşa gelen elektrik faturalarını protesto etmek amacıyla 5 Şubat Cumartesi günü Beşkaza MeydanI’nda basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

Ali Fatih Çoban, gündemi analiz etti

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Gündem Analiz Programı’na konuk oldu.Programda Necati Kanbur’un sorularını yanıtlayan Çoban gündeme dair özel açıklamalar yaptı.

Alban, “Hiçbir yatırım insan sağlığından daha önemli değildir” 

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban Yatağan İlçesi Deştin ile Menteşe İlçesi Bayır Mahallesi sınırında bulunan Tekağaç sırtı mevkiine kurulması planlanan Entegre Çimento Fabrikası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

BBP’den Ülkü Ocakları’na ziyaret

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Harun Güler , Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice’yi makamında ziyaret etti.

Demir,‘Faturasını ödeyemeyenler AKP İl Ve İlçe Teşkilatına götürsün’

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir; “Elektriğe yapılan 7 zamların ardından, zaten geçinemeyen vatandaşlar daha büyük bir çaresizliğe düştü. Evine ekmek götürecek durumu olmayan vatandaş şimdi de elektriksiz kalacak. Benim vatandaşlarımıza bir çağrım var. Yaşadığımız tüm sıkıntıların tek sebebi AKP olduğuna göre, o zaman bu faturaları da onların ödemesi gerekir” dedi.

CHP’den ücretsiz kömür yardımı 

Cumhuriyet Halk partisi Fethiye İlçe Teşkilatı maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. CHP Fethiye İlçe Teşkilatı son olarak ihtiyacı olan vatandaşa 600 torba kömür dağıttı.

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan; “Yanan alanlar asla imara açılmayacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan bir dizi ziyaret için geldiği Marmaris'te basın toplantısı düzenlendi. Milletvekili Gökcan yaz aylarında çıkan orman yangınlarına değinerek, 'Yanan alanlar asla imara açılmayacak' dedi.

Toplam 2205 haber.