Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Deva partisinden Turizm derneğine ziyaret

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve ekibi Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur’u ziyaret etti.

Fethiye İyi Parti Gençliği Kestepli’ye Emanet

İyi Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığı’na Avukat Mehmet Sadi Kestepli atandı.İyi Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Binası’nda basın toplantısı düzenlendi.

Eski Belediye Başkanlarıyla Bodrum’a Dair

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, muhtar ziyaretlerinden sonra Mumcular’da görev yapmış eski Belediye Başkanları Halil Işık, Mehmet Başol ve Kazım Avcı’yı ziyaret etti.

Girgin: Muğla Bütçeye 8 Lira Veriyor 1 Lira Alıyor

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, 15 Ocak’ta yayınlanan 2022 Yılı Yatırım Programı’nda, Muğla’nın hak ettiği yeri alamadığını söyleyerek, çeşitli açıklamalarda bulundu. Girgin şunları söyledi:

CHP’li Erbay motokuryelerin sorunlarını meclis gündemine taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve insanca bir yaşam için ücret artışı talebiyle günlerdir grev yapan motokuryelerin sorunlarının araştırılması ve sorunlara kalıcı çözümler bulunması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bir araştırma önergesi verdi.

Vatan Partisi’nden İmza Kampanyası

Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı “Elektriğe Yapılan Yüksek Zamların Geri Alınması” talebi ile imza kampanyası başlattı.

Fethiye Ülkü Ocakları şiir kitabı çıkartıyor

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve Ülkü Ocakları'nın fikir babası Başbuğ Alparslan Türkeş'in 25. vefat yıl dönümü olan 4 Nisan 2022'de dağıtımını yapacağı bir şiir kitabı hazırlıklarına başladı.

İyi Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığına Egecan Sarıyar Atandı

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Egecan Sarıyar atandı.

Yılmaz yıldırım, ‘Bindik Bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete!’

‘Bir tarafta yoksulluk diğer tarafta israf, bir tarafta açlık diğer tarafta şatafatın yaşandığı ülkemizde bir kesim lale devri yaşarken, her yerden emekçiler ve yoksul halkımızın geçinemiyoruz çığlıkları yükselmeye devam ediyor. Gelen günün gideni arattığı bir dönemi hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Geleceğe dair kaygılarımız her geçen artıyor’ dedi.

Girgin,“Temel gıdada KDV sıfırlansın”

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin TBMM Başkanlığı’na sunduğu kanun teklifi ile, temel gıda ürünlerinde KDV’nin sıfırlanmasını teklif etti. Girgin açıklamasında “Her gün artan fiyatlar can yakıyor. Gıda enflasyonu mutfaklara düşen bir ateşe dönüştü. Mutfakta bolluk yoksa, huzur yoktur. Bu fiyatlar ailelerin huzurunun karşısına çıkarılmış bir bariyer olduğu kadar insan hakkı ihlali düzeyine de gelmiştir” dedi.

Bafa Gölü Kirliliği Meclis Gündeminde Chp’li Alban: “Bu Doğa Harikası Göl Tehdit Altında”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bafa Gölü’nde yoğunlaşan kirliliği meclis gündemine taşıdı.

“Elektrik Ve Akaryakıt Zamları Vatandaşımızı Çarptı”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Ortaca’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette ülke gündemi ile ilgili sohbet edilirken, esnaf ve üretici ziyaretinde ana başlık elektrik ve akaryakıt zamlarıydı.

Chp Genel Başkan Vekili Akın’dan Fethiye Standına Ziyaret

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini alan Fethiye Belediyesi’nin standı adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Türkiye turizminin önemli noktalarından biri olan Fethiye için açılan standa katılımcılar yoğun ilgi gösterirken, CHP Genel Başkan vekili Ahmet Akın’da Fethiye standını ziyaret edenler arasındaydı.

Vatan Partisi’nde bayrak değişimi

Vatan Partisi Muğla İl Teşkilatı, Fethiye’de bayrak değişimine gitti. Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Kürşat Özdilek bayrağı Aydın Şimşek’e bıraktı.

Demir, “Besicilerimiz Zor Durumda”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Muğla’da hayvan yetiştiriciliğinde tehlike çanlarının başladığını belirterek, “Besicilerimiz üretimden el çekiyor, bu durum et ve süt fiyatlarına yansıyacaktır. Acilen üreticilerimizin desteklenmesi gerekiyor” dedi.

Ergun’dan Toprak Havuz Balıkçılığı Soru Önergesi

Çevre Komisyon Üyesi İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Muğla’nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren toprak havuz balıkçılığı işletmelerinden alınan numune bedellerine yapılan fahiş zam konusunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması talebiyle soru önergesi verdi.

Girgin: İktidar Elektriği İhtiyaç Değil Lüks Tüketim Haline Getirdi Zam Değil Kaynak Transferi Yaptı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, elektrik zamları ile ilgili, 12 başlıkta gelinen durumu özetleyen bir açıklama yaptı.

Zeybekoğlu, “İktidar Zam Yapmaya Doymuyor”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; yaptığı yazılı basın açıklamasıyla elektrikten doğalgaza, akaryakıttan köprü geçiş ücretlerine, harçlardan vergilere kadar her şeye durmaksızın zam yapıldığını belirterek, “Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor” dedi.

Yatağanlı köylüler, Menteşe Belediyesi’nde toplandı

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar, Menteşe Belediyesi önünde basın açıklaması yaparak, ilçeye bağlı Deştin Mahallesi'nde kurulması planlana çimento fabrikasıyla ilgili verilen ruhsatın yeniden gözden geçirilmesini talep etti.

Toplam 2207 haber.