Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Muğlaspor'da Koronavirüs vakası

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor'da, bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Son Periyot 48 üyelerinden ziyaretler

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un en büyük destekçisi olan Son Periyot 48 Basketbol Gönüllüleri, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'i ziyaret ettiler.

Etkinliğe Anadolu Efes destek veriyor

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, Fethiye’de Uluslararası bir basketbol turnuvası düzenlemek için girişimlere başladıklarını belirtti. Topateş, bu organizasyona Avrupa’nın en önemli kulüpleri arasında yer alan Anadolu Efes’in destek vereceğini belirtti.

Av. Gülen Bütüner: ''Gün Muğlaspor'umuzu destekleme günüdür''

Geçtiğimiz dönem Muğlaspor yönetiminde Asbaşkan olarak görev alan Avukat Gülen Bütüner, düzenlediği basın toplantısında yeşil-beyazlı ekibin yeni oluşan yönetiminde yer almasa da desteğinin daima artarak devam edeceğini vurguladı.

Tenis şampiyonası Göcek’te başladı

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde 07-14 Kasım 2020 tarihleri arasında Dünya 18 Yaş Altı Kızlar ve Erkekler Tenis Şampiyonası Göcek Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşiyor. Şampiyonaya Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza’nın kızı Maria Eduarda De Souza yer alıyor.

18. Göcek Sonbahar Yarış Haftası ve Atatürk Kupası Yarışları sona erdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 18. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası yarışları tamamlandı.

Fethiyespor, Ceyhanspor maçına odaklandı

3. Lig 2. Grupta, Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Fethiyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ceyhanspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde, Fethiye Şehir Stadı’nda lig hazırlıklarını sürdüren lacivert-beyazlılar, deplasmanda puan ya da puanlar çıkartmak istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros, takımda eksik ve cezalı oyuncu bulanmadığını belirterek, “Altınordu karşısında kazanamadık. Bay haftanın ardından deplasmanda oynayacağımız Ceyhanspor maçını puan ya da puanlarla geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi’yi de dize getirdiler

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’taki beşinci maçında deplasmanda Denizli Merkezefendi Belediyespor’a konuk oldu.

Durak, “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

ING Basketbol Süper Ligi’nde oynanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Anadolu maçı sonunda teknik heyet ve yöneticiler karşılaşma ile ilgili düşünceleri aktardılar.

FETHİYELİ BOKSÖR İKİNCİ MAÇINI DA KAZANDI

Yoluna namağlup devam ediyor

Fethiyeli Amatör Voleybolcular

Fethiyeli Gönüllü Amatör voleybol takımlarının biraraya gelerek İzmirli depremzedelere sosyal sorumluluk projesi kapsamında apsaminda destek amaçlı voleybol turnuvası organize ettiler.

LH FETHİYE BELEDİYESPOR FIRSAT TEPTİ 84-90

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 7. hafta karşılaşmasında Avrupa’nın en önemli takımları arasında olan Anadolu Efes’i evinde ağırladı. Fethiye temsilcisi uzun süre önde götürdüğü karşılaşmadan 90-84 mağlup ayrıldı. Konuk takımda Krunoslav Simon 42 sayı ile oynadı ve kariyer rekoru kırdı.

Son Periyot48 Grubu’ndan misafirperverlik örneği

ING Basketbol Süper Ligi’nde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile karşılaşacak olan Anadolu Efes takımına ‘Son Periyot48’ isimli taraftar grubu tarafından tatlı ikram edildi.

“FETHİYESPOR, FETHİYE’NİN EN BÜYÜK MARKASI”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı Fethiye’nin en büyük markasının, Fethiyespor olduğunu bildirdi. Fethiyespor için bu işe baş koyduğunu ifade eden Başkan Esat Bakırcı, “Fethiyespor’u gidebileceği en üst lige kadar götüreceğim” şeklinde konuştu.

FETHİYE STORE TÖRENLE AÇILDI

Fethiye’de Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımının lisanslı ürünlerinin satılacağı Fethiye Store törenle hizmete girdi. Açılış töreninde her iki takım formasından ilk alışverişi Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptı.

MUĞLASPOR SEVİNDİRDİ

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında 3. Lig’de mücadele eden Muğlaspor, deplasmanda 2'nci Lig ekibi Samsunspor’u 3-1 yenerek kupada yoluna devam etti.

ANADOLU EFES BASKETBOL TAKIMININ BÜTÇESİ FETHİYE BELEDİYESİ’NDEN FAZLA

ING Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında kendi evinde Anadolu Efes’i konuk edecek olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor çalışmalarını günde çift idmanla sürdürüyor.

AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ING Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında kendi evinde Avrupa’nın en önemli takımları arasında yer alan Anadolu Efes’i ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Fethiye temsilcisi, Ölüdeniz’de bulunan Manaspark Hotel’in konuğu oldular. Basketbolcular düzenlenen barbekü partisinde moral depoladılar.

LH FETHİYE BELEDİYESPOR’UN RAKİBİ ANADOLU EFES

ING Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlayan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor karşılaşmadan 87-83'lük skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Galatasaray’dan sonra bir başka önemli takımı daha dize getirmiş oldu.