Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

2021 MODEL FETHİYE BELEDİYESPOR GELİYOR

2019-2020 basketbol sezonunun yarıda kalması nedeniyle Süper Lig kapısından dönen ve yeni sezona yine Başantrenör Alkım Ay ile devam etme kararı alan Fethiye Belediyespor'da takımdan ayrılacak ve takıma yeni katılacak isimler yavaş yavaş şekilleniyor.

BAKIRCI VE YÖNETİMİ BOŞ DURMUYOR

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonu 8. sırada tamamladığı için play off yarışının dışında kaldı. Bir taraftan gelecek sezonunun planlamasını yapan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetimi, tesislerde inşaat çalışmalarına da başladılar.

MİLLİ TENİSÇİLERİ GÖCEK KAMPINDA ZİYARET ETTİ

Milli Tenisçilerin doğal güzellikleriyle ünlü Göcek kampı devam ediyor. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, milli takım antrenmanlarına Göcek’te devam eden milli tenisçilerimizi ziyaret etti.

YENİ MAHALLE KÜLTÜRSPOR 1. AMATÖR KÜMEDE

Pandemi nedeniyle yarım kalan Muğla 2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı tarafından bir üst lige; 1. Amatör Kümeye terfi ettirildiği öğrenildi.

Fethiyespor Maskeleri İlgi Görüyor

Fethiyespor Kulübü’nün pandemi nedeniyle yıkanabilir özellikte yaptırdığı lacivert beyazlı maskeler, yoğun ilgi çekiyor. Fethiyespor Tribün Lideri Özgün Çıtır ve Fethiyespor taraftarları, lacivert beyazlı kulübe bağış karşılığı maskeleri Fethiyespor sevdalılarına ulaştırıyor. Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulunun pandemiye karşı aldığı tedbirler çerçevesinde yaptırılan, yıkanabilir özellikteki maskeler Fethiyespor taraftarlarına kulübe bağış karşılığı ulaştırılıyor.

Online Halk Oyunları birincileri ödüllerini aldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Pandemi dolayısı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Online Halk Oyunları yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman sundu.

PETKİM Adım Adım Basketbol Süper Ligine

Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Süper Lig’de yer alacak takımların belirlenmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun İstanbul’daki merkezinde 30 Haziran 2020 tarihinde toplanan Yönetim Kurulu, Basketbol Süper Ligi'nde yer almak için gerekli kriterlere ilişkin olarak Süper Lig ekiplerinin Federasyona sunduğu belgeleri inceledi.

Fethiyespor tempoyu arttırdı

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da hazırlıklar devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından liglerin devam edip etmeyeceği konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Buna rağmen lacivert beyazlılar, ligler oynanacakmış gibi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Eski başkanlardan Fethiyespor’a ziyaret

Fethiyespor eski Başkanı Oktay Uygur ile Fethiyespor’da yıllarca yöneticilik yapan Antalyaspor Asbaşkanı Nurettin Ünal, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Esat Bakırcı’yı, Toyota Plaza’da ziyaret eden eski Başkan Uygur ve Ünal’ın ziyaretinde Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de yer aldı.

Dalaman’a 4 Adet Tenis Kortu Yapılıyor

Dalaman İlçesine Spor Toto’nun desteğiyle Dalaman Belediyesi tarafından yapılacak olan tenis kortları ve soyunma odası yapımı için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dalaman Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş arasında 4 adet tenis kortu ve 1 adet 2’li soyunma odası yapımı için protokol imzaları atıldı.

Süper Lig İçin Kampanya Başlatıldı

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Basketbol Süper Lig’de yer alma olasılığına karşı transfere başlamadı. Bu arada 48spor.com sitesi, takımın Süper Lig’de yer alması için kampanya başlattı.

Fethiyespor’da futbolcular testten geçti

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da futbolcular korona virüs testinden geçirildi. Fethiye’deki futbolcular ile Teknik Direktör Mesut Toros ve yardımcılarının yanı sıra kulüp çalışanları Kovid-19 testinden geçirilirken, sonuçların 24 saat sonra alınabileceği belirtildi.

Lig Kurulu Toplantısı Yapıldı

2020-2021 sezonu öncesinde Türkiye Basketbol Ligi, Lig Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Buna göre lige katılım başlangıcı olarak 1 Temmuz tarihi belirlendi.

Basketbolda Belirsizlik Sürüyor

Korona virüsü (Kovid-19) salgını nedeniyle basketbol liglerini Mart ayı ortalarında durduran ve daha sonra 2019 – 2020 sezonunu “beyaz sezon” (oynanmamış) olarak ilan eden Türkiye Basketbol Federasyonu, aralarında temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un da bulunduğu Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan Kulüp temsilcileriyle online bir toplantı gerçekleştirdi.

Fethiyesporlu Futbolcular, “Hedef Play Off”

Fethiyespor kaptanlarından Turgay An ile orta sahanın başarılı oyuncularından Cemal Şener, “Ara verilen ligde maçlar başlarsa hedef play off. Futbolu özledik. Bir ayda rahatlıkla hazırlanırız” ifadelerini kullandı. FRT Televizyonu’nda Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına, yorumcu Mustafa Ercümer ile konuk olan Fethiyespor futbolcuları Turgay An ile Cemal Şener, “Ligler oynatılırsa Kozanspor ve Karşıyaka maçlarının kazanılması ile birlikte kalan maçları kazanıp; play offa rahatlıkla çıkarız” diye konuştular.

Normalleşme Sürecinde İlk Hakemlik Kursu Muğla’da Başladı

Pandemi normalleşme sürecinde ilk hakemlik kursu Muğla’da başladı. Türkiye Atletizm Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Atletizm Aday Hakemlik kursu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muğla Erkek Yurdu Konferans Salonu’nda başladı. 11-14 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak hakemlik kursuna Pandemi sürecinde beklenenden daha fazla katılım gerçekleşti.

İlman “Spor tesislerimizde faaliyetleri kontrollü olarak başlattık”

Kovid-19 tedbirleri nedeniyle yaklaşık 3 ay önce ara verdiğimiz sportif çalışmalara Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu “Kontrollü Sosyal Hayat Rehberi” ve İl Hıfzıssıhha Kurulu talimatları doğrultusunda Sosyal Mesafe ve sağlık kurallarına dikkat ederek kurslara ve çalışmalara yeniden başlandı.

Spor Salonları Yeniden Faaliyete Başladı

Korona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında 2 aydan fazla süredir kapalı olan spor salonları ve spor merkezleri, yeniden açıldı. Normalleşme süreci kapsamında Fethiye’deki spor salonları ve spor merkezleri de yeniden faaliyete başladı. Sağlık Bakanlığı, hazırladığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde spor salonları ve spor merkezlerinde alınması gereken önlemleri sıraladı.

TOROS, “6 HAFTALIK SÜREÇ HAZIRLIK İÇİN YETERLİ”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, FRT Televizyonu’nda yayınlanan; Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına canlı bağlantı yaptı. Toros, “Takım olarak oldukça istekliyiz. Eğer her şey normale dönerse liglerin oynanacağını düşünüyorum. Bizler plan ve programımızı yaptık. 6 haftalık sürecin hazırlanmak için yeterli olduğunu düşüyoruz” dedi.