Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda 3. Aşamalı koşu gerçekleştirildi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ferizcan ve Yöneticileri Fethiyespor’u ilk antrenmanda yanlız bırakmadı.

FETHİYELİ TENİSÇİLER’DEN BÜYÜK BAŞARI

31 Mayıs Perşembe günü Çalış’ta başlayan Büyükler Hafta İçi Tenis Turnuvası geçtiğimiz Pazar günü sona erdi. Fethiye’den turnuvaya katılan tenis sporcuları büyük bir başarı elde ederek; 4 birincilik ve 2 ikincilik aldılar…

BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Tartışmalı anlar yaşayan Fethiyespor olağanüstü kongresi birlik ve beraberlik içersinde sona erdi. Fethiyespor başkanlığına aday olan eski başkan İsmail Öztürk; Ferizcan’ı önce eleştirdi, sonra ise adaylıktan çekilerek başkan adaylığını ertelediğini, söyledi. Olağan üstü kongre öncesi 120 kişinin aday yapıldığını söyleyen Öztürk “bu ayıp” dedi.

BEŞİKTAŞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Fethiyeli Beşiktaşlılar iftar yemeğinde buluştu. 2014 yılında kurulan Fethiye Taraftarlar Derneği, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Otelcilik ) uygulama otelinin bahçesinde dernek üyelerine iftar yemeği düzenledi.

BÜYÜKLER HAFTA İÇİ TENİS TURNUVASI ÇALIŞ’TA BAŞLADI

4 gün sürecek olan Büyükler Hafta İçi Tenis Turnuvası dün itibariyle Çalış’ta başladı. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Hafta İçi Tenis Turnuvası; 31 Mayıs ve 3 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek…

BOCCE’DE FİNALDE YARIŞTILAR

Antalya Kemer’de yapılan Okul Sporları Bocce branşında Fethiye’den katılan Karagedik Ortaokulu’ndan finallere katılmayı başaran takım başarıyla dönüyor.

ROMANYA’DA DERECE YAPTILAR

19-20 Mayıs tarihleri arasında Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenen Banca Transilvania Maraton Dağ Bisiklet yarışlarına katılan Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübün Minik Bisikletçileri Fethiye’ye derece ile döndüler. Fethiyeli minik bisikletçilerden Umut Gökduman 5’inci, Hasan Efe Özenç ise 10’uncu oldu…

DÜNDAR FEHİYESPOR ALTYAPISINI DEĞERLENDİRDİ

Fethiye Spor yönetim kurulu üyesi amatör branşlar alt yapı sorumlusu Salih Dündar 2017-2018 sezonu Fethiye Spor alt yapısını değerlendirdi.

FETHİYELİ TENİSÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tenis sporcusu Sercan Yeşilşova; iki ayrı grupta Türkiye Birincisi oldu.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCULARDAN BAŞKAN SAATCI'YA ZİYARET...

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde Fethiyeli milli sporcularla birlikte 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN SOYDEMİR’E ANLAMLI ZİYARET

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

FETHİYE'Yİ İKİ TAKIM TEMSİL EDECEK

Yıldız Kızlar takımı da Denizli’de yapılan maçlarda tüm maçlarını kazanarak Bölge şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

FETHİYESPOR OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR…

Fethiyespor Kulübü 26 Mayıs’ta olağanüstü kongreye gidiyor. Olağanüstü kongre kararı ile ilgili açıklama yapan Fethiyespor Kulübü başkanı Mustafa Ferizcan “Yönetim kurulu üyelerimizle yapmış olduğumuz toplantıda; oy birliğiyle ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın ortak kararıyla olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız” dedi…

FETHİYE BİSİKLET VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz yıl Muğla'nın federasyon yarışlarına Fethiye'den katılan tek bisiklet ve triatlon kulübü olan Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları; başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

GURURLARIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Karagedik Ortaokulu küçük kızlar bocce takımı Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları kapsamında bölge maçlarında tüm maçlarını kazanarak Antalya Kemer’de düzenlenecek olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı ve Türkiye’de son 16 takım arasına girmeyi başardı.

BELEDİYESPOR’DAN ALTIN MADALYA!

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca’da yapılan Bahar Kupası Yarışları’nda Fethiye Belediyespor, 2 altın, 1 gümüş madalya alarak, büyük başarı elde ettiler. Deniz Küreği kadınlar ve küçük erkeklerde üçüncülük kupası, küçük kızlarda dördüncü ve altıncı olarak Fethiye’ye döndüler.

FETHİYESPOR BUGSAŞSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Karşıyaka'yı 4-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Fethiyespor, hafta sonu oynayacağı Bugsaşspor maçı hazırlıklarına başladı.

HAFTA SONU TENİS TURNUVASI ÇALIŞ’TA DÜZENLENDİ

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen “2x4 Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvası” Çalış’ta gerçekleşti. Fethiye Tenis Dağcılık ve Kayak Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen tenis turnuvasında 56 sporcu birincilik için mücadele etti…

FETHİYE’DE BİSİKLET ŞENLİĞİ

Karaçulha Çok Programlı Lisesi Kara Bisiklet Kulübü tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen Ege Bölgesi Liselerarası Bisiklet Şenliği yapıldı.