Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Bisikletçiler Zeynep Aslan Anısına Pedal Bastı

Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri, bisiklet kazalarına dikkati çekmek amacıyla Muğla'nın Menteşe ilçesinde "bisikletime çarparsan ölürüm" sloganıyla pedal çevirdi.

Off Road antrenmanı piknik havasında geçti

Kocaeli’ndeki organizasyona hazırlanıyorlar

LH Fethiye Belediyespor deplasmanda kaybetti: 77-66

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 5. haftada Ankara deplasmanda OGM Ormanspor ile karşılaştı.

Başantrenör Ay'dan sert açıklamalar!

“BİZ VOLEYBOL OYNAMAYI BİLMİYORUZ”

FENERBAHÇE MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ING Basketbol Süper Ligi'nde ikinci maçına çıkan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Beşkaza Spor Salonunda Frutti Extra Bursaspor ile oynanan maçta zaman zaman öne geçse de 75-89 mağlup oldu.

EMİR GÖKALP LH FETHİYE BELEDİYESPOR’DA

ING Basketbol Ligi'nin yeni takımı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Galatasaray’dan oyuncu H. Emir Gökalp ile anlaştı.

FETHİYESPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Fethiyespor’da Tekirdağ Mesaisi Devam Ediyor

BARIŞ HERSEK LH FETHİYE BELEDİYESPOR’DA

LH Fethiye Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor

BOKSÖR ALCU PROFESYONEL OLDU

Fethiyeli boksör Kubilay Alcu profesyonelliği seçti. Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel boks kulübü olan İstanbul Kadıköy Boks Kulübü'nde profesyonel boksör olarak çalışmalara başlayan Kubilay Alcu Fethiye ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 05-11 Ekim 2020 Tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Muğla Atatürk Stadyumunda başladı.

Yakup Alkan "Fethiyespor açık ara şampiyon olacak"

Fethiyespor'un transferin son gününde gerçekleştirdiği transfer bombalarından olan Kocaelisporlu Yakup Alkan FRT'ye yaptığı açıklamada "Fethiyespor en az 10 puan fark ile açık ara şampiyon olacaktır ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR'UN GOLCÜSÜ TUNÇER

Fethiyespor’un, Kocaelispor’dan transfer ettiği hucüm oyuncusu Ali Han Tunçer Fethiyespor'a şampiyonluk yaşatmak için geldiğini belirtti. Pek çok takımın yüksek tekliflerini reddederek başkan Esat Bakırcı ve yönetici Cem Tufan'ın teklifini kabul ettim. "Fethiyespor'a şampiyonluk yaşatacağımıza inanıyorum" dedi.

MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDULAR

Toros, “Kazandığımız için mutluyum”

FETHİYESPOR’DAN 2 TRANSFER

Fethiyespor Hakan Horzum ve Kaleci Kubilay’ı renklerine kattı.

GALİBİYETİ KIL PAYI KAÇIRDIK 75-89

LH Fethiye Belediyespor evinde yenildi

FETHİYESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI 3-0

Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi sahasında Yozgatspor’u arıcıoğlukonuk etti. Lacivert beyazlılar seyircisiz oynanan karşılaşmada rakibini Anıl Gir’in iki ve Anıl Arıcıoğlu’nun penaltı golüyle 3-0 mağlup etti.

Genç Ofiste sona yaklaşılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında 2020 Yılı Şubat ayında Taslak Protokolü imzalanan Genç Ofis’te sona yaklaşılıyor.

FETHİYE BELEDİYESPOR SÜPER LİG KAPISINDA

Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 sezonunu oynanmamış sayan Basketbol Federasyonu, malî şartları yerine getirmediği gerekçesiyle İTÜ Sigortam.net takımını Süper Lig'den ihraç etmişti.

ERİCK NEAL BEŞKAZA’DAN VAZGEÇEMEDİ

Geçen sezon çok başarılı bir performans göstererek, Covid-19 salgını nedeniyle liglere ara verildiği güne kadar 24 maçta aldığı 19 galibiyetle sürekli zirvede kalan Fethiye Belediyespor'da 2020-2021 sezonunun kadrosu önemli ölçüde şekillendi.