Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Çalış Tenis Merkezi Oluyor

Denizi, plajı, carettaları, kuş cenneti ve gün batımı ile ismini duyuran Çalış bölgesi; Tenis sporunun da merkezi oluyor. Uzun yıllardır tenis sporuna büyük emekler veren Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü; ulusal bir tenis turnuvasına daha ev sahipliği yaptı…

Fethiye Voleybol SK Türkiye Finallerinde

2018-2019 voleybol sezonunda Küçük Erkekler kategorisinde Muğla il birinciliğini alan Fethiye Voleybol SK, Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasında da şampiyon olarak 22-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasına Denizli, Isparta, Konya, Antalya ve Afyon il birincilerinin bulunduğu takımlarla mücadele eden Fethiye Voleybol SK gruptan başarıyla çıkarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Gençler Futsal Türkiye 4.lüğü Fethiye’nin

Trabzon’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Futsal Türkiye Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 5 aydan buyana süren yaklaşık 3bin okulun mücadele verdiği müsabakalarda kızlarda Bursa İnegöl Spor Lisesi, erkeklerde ise Denizli Bozkurt Spor Lisesi şampiyon olurken Pendik İTO Ticaret M.Lisesi 3. oldu. Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 3bin okul içerisinden 4. olarak Fethiye’ye büyük bir başarı ile döndüler.

Gururumuz Süleyman Atlı’ya coşkulu karşılama

Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 57 kilo finalinde, rakibi Rus Müslim Sadulaev'i mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Fethiyeli Süleyman Atlı, Fethiye Belediyesi’nde törenle karşılandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şampiyon Süleyman Atlı’ya tam altın hediye etti.

“Tarık Daşgün” dönemi de sona erdi

Edinilen bilgiye göre Fethiyespor’da teknik Direktör Tarık Daşgün dönemi de sona erdi.

Muğla’yı temsil edecekler

Antalya Kemer’de yapılacak olan Okul Sporları Bocce branşı Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı Fethiye Karagedik Ortaokulu temsil edecek.

Bisiklet yolları Fethiye’ye ödül getirdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından, Marmaris’te düzenlenen ‘bisikletin enleri’ ödül töreninde, Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Avrupa Standartları’ndaki bisiklet yolları ve bisiklet sporuna verilen katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’tan aldı.

Fethiyeli bisikletçiler yarış sezonuna başladılar

2011’ den bu yana Fethiye’de bisiklet sporunda başarılı faaliyetlerde bulunan ve Türk vatandaşlığı geçen Julien Romeo Arama 'nın çabalarıyla; Fethiye'de bisiklet ve triatlon sporunu yaygınlaşıyor.

Karaca “Gençleri spor yapmaya yönlendireceğiz”

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Göcekspor- Dalamanspor maçını izlemek için gittiği Göcek’te yoğun ilgi gördü. Karaca vatandaşların sporu destekleyecek misiniz? Sorusuna “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirebilmek adına, göreve geldiğimizde bize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğimizin sözünü veriyorum” diye konuştu

Üçüncülük Kupası İle Döndüler

Julien Bisiklet ve Triatlon Akademisi ile Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Gazipaşa Duatlon Finaline katıldılar. Yarışmada büyük bir başarı gösteren Fethiyeli bisikletçiler; üçüncülük kupası ile döndüler.

KUPALARINI ALDILAR…

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde düzenlenen +13 Büyükler Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında; erkekler grubunda birincilik kupasını Ali Şener, bayanlarda ise birincilik kupasını Naz Kocagöz aldı.

Süleyman Atlı’dan Dünya Üçüncülüğü

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden Dünya Serbest Güreş Şampiyonasında 57 kiloda mücadele eden Fethiyeli sporcu Süleyman Atlı, çekişmeli geçen maçta ABD’li rakibini 5-4 mağlup ederek bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü oldu.

BİSİKLETÇİLER FETHİYE’DEN START ALDILAR

54. Cumhurbaşkanlığı Uluslar arası Türkiye Bisiklet Turunun 3. Etabı Fethiye’den start aldı. 54. kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Fethiye- Marmaris etabı; Fethiye’den başladı.

“AMATÖR SPOR HAFTASI” ETKİNLİKLERİ YÜRÜYÜŞ İLE BAŞLADI

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 2’nci etap sahil bandından Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtına kadar düzenlenen yürüyüş ile başladı. Beşkaza Meydanında son bulan yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

DENİZKIZI KUPASI ÇALIŞ’TA BAŞLADI.

Fethiye Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliğinde Çalış Plajı’nda gerçekleşen Optimist Kızlar Denizkızı Kupası başladı.

“LEVENT ERİŞ” GÖREVİNİN BAŞINDA’DIR

Fethiyespor Kulübü başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte durum değerlendirmesi yaparak açıklamada bulundu. Ferizcan açıklamasında; Fethiyespor sevdalıları tarafından yapılan tüm eleştirilere saygılıyız ama Fethiyespor’u ve bizleri karalamak amacıyla yazılanlara tepkiliyiz, dedi. Teknik Direktör Levent Eriş’in görevinin başında olduğunu söyleyen Mustafa Ferizcan “Levent Eriş’e bir teklif geldiğini biliyoruz. Levent Eriş’in sözleşmesi devam etmektedir. Tabi ki hocamızın kararına saygılıyız. Kendisi ayrılmayacağını söyledi. Levent Eriş ile yola devam edeceğiz” dedi.

FETHİYELİ MOTOKROSÇU BARAN KOCAMAN ÇATALCA’DAN RÜZGAR GİBİ GEÇTİ

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2018 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 28-29 Temmuz tarihlerinde Çatalca’da düzenlendi. 3. Ayak yarışına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Tekirdağ ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilden yarışçılar katıldı.

KUPA’NIN YANINDA BİLEZİK

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tenis sporcusu Sultan Beyza Kocagöz’ün birincilik kupalarını dedesi; AK parti Belediye Başkan A. Adayı Yusuf Çaylı verdi. Torununun başarısından dolayı çok sevinen Yusuf Çaylı; birincilik hediyesi olarak 22 ayar burma bilezik taktı…

FERİZCAN “EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Yakup Ramazan Zorlu, Halil İbrahim Pekşen ve Kağan Söylemezgiller transferinin ardından yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini, transferi emin adımlarla sürdürdüklerini belirterek Fethiyespor’un bu yıl üst sıralar için oynayacağını ifade etti. Ferizcan daha önce birkaç kez yaptığı açıklamasını tekrarlayıp taraftarların raflardaki bayraklarını çıkarmalarını da önerdi. Fethiyespor başkanı Mustafa Ferizcan Kağan Söylemezgiller ile üçüncü transferi gerçekleştirdiklerini ifade edip transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini söyledi. Kağan Söylemezgiller transferinin görüşmelerinin yaklaşık bir buçuk aydır devam ettiğini hatırlatan Ferizcan, başta kaleci olmak üzere görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncular var. Transfer devam edecek” dedi.