Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Ay, “Sadece 10 maçımız kaldı”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, sezonun bitimine 10 maç kaldığını hatırlatarak, tüm maçların büyük önem taşıdığına değindi.

Apaçi Galip “Taraftarlar olarak kalbimizin arkasındayız”

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek ve Apaçi Taraftar Grubu Üyesi Galip Debik, bu hafta FRT ekranlarında yayınlanan Spor Saati programında Erdoğan Cankuş’un konuğu oldular. Fethiyespor’da sezon başında yönetim olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktaran Akyürek, “10 milyon TL borç devraldık, 7 milyon TL’ye takım kurduk. Şu an hiçbir futbolcu kardeşimize borcumuz yok. Maç primleri de dahil. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz kulüpte başarıyı yakalamak adına mesai harcıyorlar. Fethiyespor’a 2 önemli şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Ceviz, 3. şampiyonluğu da yaşatacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Fethiyeli Tenisçi Şampiyon Oldu

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Antalya Manavgat’ta düzenlenen turnuvaya katılan Fethiye’nin başarılı tenis sporcularından Başaran Şimşek, 6 Yaş Türkiye Kış Kupasında şampiyon oldu.

FETHİYESPOR KENDİNİ AFFETTİRECEK

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor ligin 2. yarısında arka arkaya aldığı 2 mağlubiyetin ardından Ağrı 1970 Spor deplasmanından puan ya da puanlar çıkartıp yara sarmak istiyor. Lacivert beyazlılar Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde en uzak deplasmandan 3 puan çıkartıp yeniden çıkış yaşamak istiyor.

Nerde kalmıştık ?

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 15 haftasında 12 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza atan ve sezonun ilk yarısını lider bitiren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Cumartesi günü saat 17.00’de, Beşkaza Spor Salonu’nda oynayacağı Anadolu Basket maçıyla ikinci yarıya başlıyor. Ligin ilk yarısında gösterdiği olağanüstü performansla taraflı tarafsız tüm basketbol severlerin beğenisini kazanan ve ligin ilk yarısını lider bitiren takımımız, bu sezon geride kalan 15 maçta rakip potalara bin 228 sayı bırakırken, kendi potasında ise bin 190 sayı gördü.

FETHİYESPOR 2.YARI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor 2. yarı hazırlıklarını Fethiye’de sürdürürken lacivert beyazlılar cumartesi günü (bugün) Muğla Atatürk stadında Muğlaspor ile özel bir karşılaşma oynayacak. Fethiyespor’un Nazilli Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Burak Özbakır’ın da ilk 11’ de çıkmasının beklendiği özel maçta Teknik Direktör Mustafa Ceviz tüm futbolculara yer verecek. Teknik Direktör Mustafa Ceviz “2. yarı hazırlıklarımız son derece güzel geçiyor. Kadromuza katmak istediğimiz oyuncular ile görüşmeler devam ediyor. Fethiyespor’un 2. yarıya deplasman galibiyeti ile başlaması için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyük Oyun

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 13 haftasında 10 galibiyet alarak liderliğini haftalardır devam ettiren Lokman Hekim Belediyespor, 2020 yılının ilk maçına çıkıyor. Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk yarısının bitimine sadece 2 maç kala Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, liderliğini devam ettirmek için Akhisar Belediye ile kozlarını paylaşacak.

Ay, “Bu Ligde Favori Yok”

Türkiye Basketbol Ligi 12. haftasında oynanan karşılaşmada Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, genç oyunculardan kurulu Bandırma Kırmızı’yı 81-78 mağlup etti. Maçın ardından oyuncular ve başantrenörler karşılaşmayı değerlendirdi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Genç ve çok yetenekli bir takıma karşı oynadık. Karşımızda dinamik bir takım vardı. Hafta içi çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Maça da istediğimiz gibi başladık. 9 antrenman ile bu karşılaşmaya hazırlandık” şeklinde ifadeler kullandı.

Teknolikya öğrencileri Türkiye ikincisi oldu

Fethiye’nin ilk robotik atölyesi olan Teknolikya takımı Antalya’da yapılan Robetex Turkey turnuvasında Türkiye ikincisi oldular.

Apaçilerden Destek

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un tribündeki en önemli destekçisi Apaçi taraftar grubu üyeleri, Fethiyespor Store’un kapalı olması nedeniyle kulübün lisanslı ürünlerini semt pazarlarında satarak; takıma destek sağlıyorlar.

Cumhuriyet Kupası Baro Temsilciliğinin

Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Fethiye Kaymakamlığı Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Kupası, 21 Ekim Pazartesi günü başlamıştı. 21 takımın yer aldığı turnuvayı, finalde penaltı atışları sonucunda Fethiye Adliyesi takımını 3-2 yenen Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği kazandı.

Fethiyespor, Of’u gözüne kestirdi

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Derincespor galibiyetinin ardından Cumartesi günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Ofspor’u yenerek; bir galibiyet serisini başlatmak istiyor.

Şimşek Cizre’den puan kaptı 0-0

Fethiyespor en uzak deplasmanlarından olan Cizrespor karşısında başarılı bir futbol ortaya koyarak, galibiyeti zorladı. Net gol pozisyonlarından yararlanamayan Fethiyespor, Cizre’den 1 puan alarak döndü.

Ceviz, “Bu maçta kayıp yaşamamalıydık”

Fethiyespor’un evinde Payasspor’a puan kaptırması lacivert beyazlı camiayı üzdü. Galibiyeti düşünen ancak 90 dakika boyunca pozisyon üretmeyen Fethiyespor’da galibiyet alınamaması teknik kadroyu da üzdü. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Sadece galibiyeti düşünüyorduk. Maç saatine kadar bütün planımız 3 puan üzerineydi. Aşırı top kayıpları yaşadık” ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR GÖZÜNÜ LİGE ÇEVİRDİ

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda genç takımla çıktığı Adanaspor karşısında uzatmalarda yediği gollerle 3-1 yenilerek, kupaya veda etti. Rotayı lige çeviren Fethiyespor’da, Payasspor maçı hazırlıkları başladı.

MUĞLASPOR YÖNETİMİNDEN ULA BELEDİYESİNE ZİYARET…

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz yerel seçimlerde Ula Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Akkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle Muğlaspor yönetimine teşekkür eden Ula Belediye Başkanı Akkaya, yeşil beyazlı kulübe yeni sezonda başarılar diledi.

FETHİYESPOR’DA ÇİFTE İMZA

3. Lig’de mücadele edecek olanFethiyespor art arda yaptığı transferlere 2 genç oyuncuyu daha kadrosuna ekledi. Çalışmalarını Fethiye’de sürdüren Fethiyespor, 20 yaşındaki Emre Akbulut ve Erkan Kapar’ı da renklerine katarak; daha da güçlendi.

Fethiye’den muhteşem karşılama

Son derece başarılı geçen sezon sonunda Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Fethiye’de binlerce taraftarının katıldığı muhteşem bir törenle karşılandı.