Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Madalya İle Döndüler

Muğla gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Şampiyon sporcuları makamında ağırladı.

Fethiyespor, Ofspor Maçına Hazırlanıyor

Fethiyespor, Ofspor karşılaşmasına hız kesmeden devam ediyor.

Bodrumspor, Serik Belediyespor’u Konuk Edecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, ligde 25’inci hafta mücadelesinde Serik Belediyespor’u konuk edecek.

Ofspor Maçı Antalya’da

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’a PFDK tarafından 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda 1-0 kaybettiği İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezadan sonra Fethiyespor bu hafta Pazar günü 13.00’de kendi sahasında oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçına seyircisiz çıkacak.

Mahalleler arası futbol turnuvası devam ediyor

22 Ocak tarihinde Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası devam ediyor. 25 takımın bulunduğu turnuvada 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Fethiyespor’a takviye

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirve takibini sürdüren Fethiyespor, son olarak 2. Lig ekibi Çorum FK’ da forma giyen orta saha oyuncusu Umut Kaya ile anlaştı.

Amatör Kümede Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı.

Ofspor Maçı Seyircisiz

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’a PDFK tarafından 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda 1-0 kaybettiği İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezadan sonra Fethiyespor bu hafta Pazar günü 13’te kendi sahasında oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçına seyircisiz çıkacak.

Şampiyon Yeşilüzümlüspor

1.Amatör C Grubu’nda 14. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Şampiyon , Karaçulhaspor ile Yeşilüzümlüspor’un oynadığı karşılaşma sonrası belli oldu. Yeşilüzümlüspor deplasmanda Karaçulhaspor’u 0-1 yenerek şampiyon oldu.

Fethiye Belediyespor Suskunluğunu Bozdu

6 maçtır kazanamayan Fethiye Belediyespor suskunluğunu Bursa deplasmanında bozdu. Lacivert beyazlılar 18. Hafta mücadelesinde Final Spor’u deplasmanda mağlup etti.

Şimşek Liderliği Mardin’de Bıraktı

3. Lig 3.Grupta lider olan Fethiyespor, ligde 23 puanla 13. Sırada yer alan Mardin 1969 Spora konuk oldu. Şimşekler deplasmanda karşılaştığı Mardin 1969 Spor’a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup oldu. Fethiyespor aldığı bu mağlubiyetle haftayı 2. sırada kapattı.

Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası Bodrum’da yapılacak

Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası 3-5 Haziran 2022 tarihlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek. Şampiyona ile ilgili bugün Azka Otel'de basın toplantısı düzenlendi.

Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Pazar günü saat 13.00’da deplasmanda Mardin 1969 Spor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan lacivert beyazlı futbolcular, aileleri, yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya gelerek moral depoladılar.

Fethiyespor Mardin Maçı’na üç eksikle hazırlanıyor

3.Lig 3. Grup’ta en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 3 puan önünde lider durumda bulunan Fethiyespor Pazar günü Saat 13’te deplasmanda karşılaşacağı Mardin 1969 Spor maçının hazırlıklarına 3 eksikle devam ediyor. Hafta sonu oynayacakları maç ile ilgili konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel “İnşallah bu deplasmandan istediğimiz sonucu alıp geri döneceğiz” dedi.

Yelken sporu için 500 kilometre yol kat ediyor

Eskişehir'de yaşayan 41 yaşındaki spor eğitmeni, her fırsat bulduğunda 500 kilometre yol kat ederek Muğla'nın Marmaris ilçesine gelerek gönül verdiği yelken sporuyla kendini zinde tutuyor.

Ali Fuat Özge’den Başkana Teşekkür Ziyareti

Menteşe Belediyesi tarafından yenilenen Muslihittin Mahallesindeki Akyol Spor Kompleksine ismi verilen Ali Fuat Özge (Fuat Hoca) Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, spor tesisine isminin verilmesinden dolayı teşekkür etti.

Menteşe Spor Kompleksine Fuat Hoca’nın İsmi Verildi

Menteşe Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda Muslihittin Mahallesi Akyol mevkiinde bulunan Menteşe Belediyesi’ne ait spor kompleksine spor camiasında ‘Fuat Hoca’ olarak bilinen ve yaşamını sporcu yetiştirmeye adamış Ali Fuat Özge’nin adı verildi.

Başkan Gümüş; “Antrenörler Sporun Olmazsa Olmazıdır”

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğinde C Lisans Antrenör Eğitim Programı Menteşe’de başladı.

Mardin 1969 Spor maçı hazırlıkları başladı.

Fethiyespor, 21. Hafta karşılaşması olan Mardin 1969 Spor maçı hazırlıklarına başladı.

Toplam 2726 haber.