Karaca, 'Fethiye'yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiği tahmin ediliyor'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye'yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiğini belirterek açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

9 günlük Kurban Bayramı tatili sona erdi. Tatil boyunca Fethiye’yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiğini belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Fethiye’yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiği tahmin ediliyor”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamasında, “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı, Göcek’teki etkinliklerle birlikte bayram vesilesiyle 3 gün rötarlı olmak kaydıyla çelenk sunumu yapıldı. Ardından sayın kaymakamımız ve denizcilerimiz ile denizde çelenk sunumunu gerçekleştirdik. Bayram için olan etkinliklerimiz akşam devam edecek. Turizm sektörü bayram da sebebiyle çok yoğun geçiyor. Seçimlerdeki belirsizlikler de ortadan kalktı. Teknecilerimiz başta olmak üzere turizm sektöründe çalışan herkesin yüzü gülüyor. Fethiye’ye yoğun bir ilgi var. Fethiye’yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiği tahmin ediliyor. Bizim adımıza mutluluk verici. Fethiye, Göcek ve bölgedeki tüm marinalar dolmuş durumda. Biz belediye olarak elimizden gelen tüm yardımı gösteriyoruz. Bu bölgemizde deniz sektörüyle uğraş veren tüm denizcilerimizin Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlarım” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN