Muhteşem Cumhuriyet Konseri

Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğretmeni Sevinc Ramazan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle organize edilen 'Harika Parmaklardan Cumhuriyet Konseri' coşkulu geçti. Konserde Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğrencilerinin piyano ile yorumladığı eserler ile Özel Ata Okulu öğretmenlerinin hazırladığı gösteriler ayakta alkışlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğretmeni Sevinc Ramazan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle organize edilen "Harika Parmaklardan Cumhuriyet Konseri" 28 Ekim Cuma Günü saat 19.30'da FBKM'de gerçekleştirildi.

Piyanoya yeni başlayan minik öğrenciler yeteneklerini sergilediği konserin ilk bölümünde aileleri de çocuklarıyla birlikte sahne heyecanını yaşadılar.

Konserin ikinci bölümünde ise usta öğrenciler piyano ile rock müziği gibi farklı tarzdaki şarkıları yorumladılar.  Şarkıları solo, ikili ve üçlü guruplar halinde yorumlayan öğrencilerin performansı davetlilerce beğeniyle karşılanırken, My Heart Will Go On,  We Will Rock You, He's Pırate adlı şarkılar ayakta alkışlandı.

Özel Ata Okulu öğretmenleri; Hatice Nur Mutlu'nun, Sevinç Ramazan'ın piyanosu eşliğinde seslendirdiği Sky Fall adlı şarkısı, Yeliz Yeşil'in, Sevinç Ramazan'ın piyanosu eşliğinde Cumhuriyet kadınının bir gününü anlattığı pantomim gösterisi ile Gökhan Topuz'un oynadığı Kerimoğlu Zeybeği davetlilerce beğeniyle karşılandı.

Konser Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğretmeni Sevinç Ramazan'ın Atatürk fotoğrafları eşliğinde çaldığı Hasret adlı şarkıyla sona erdi.

Özel Ata Okulu Müdür Yardımcısı Hatice Erilgüy, Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri Sevinc Ramazan'ı kutlayarak başladığı konuşmasında su sözlere yer verdi; "Atamızı sevgiyle, saygıyla ve şükranla anıyoruz. Onun kurduğu Cumhuriyeti, bize emanet ettiği vatanı önce bizler sonra çocuklarımız ilelebet koruyacağız. Nice 29 Ekimlere ulaşmak dileğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun".

 

Konser sonunda sahneye çıkan öğrenci ve öğretmenler ellerinde Türk bayraklarıyla 10. Yıl Marşını söylediler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN