Osman Sevimli Başkan Saatcı'yı Ziyaret Etti

MHP 19. Dönem Milletvekili Osman Sevimli, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Başkan Saatcı'yı eskiden bu yana tanıdığını, kendisinin her zaman dik duran, halkına hizmetkâr, idealist bir karakter olduğunu söyleyen Sevimli, 'Behçet Başkan rahatlıkla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapar. Muğla'yı da aynı Fethiye gibi, dünya markası haline getirir. Bizler onun her zaman arkasındayız!' diye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

MHP 19. Dönem Milletvekili Osman Sevimli, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Başkan Saatcı’yı eskiden bu yana tanıdığını, kendisinin her zaman dik duran, halkına hizmetkâr, idealist bir karakter olduğunu söyleyen Sevimli, “Behçet Başkan rahatlıkla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapar. Muğla’yı da aynı Fethiye gibi, dünya markası haline getirir. Bizler onun her zaman arkasındayız!” diye konuştu.

Samimi ortamda geçen ziyarette Behçet Saatcı’nın kalitesini bildiğini söyleyen Sevimli, “Bizler onun yanında olmasak da yaşananları hep beraber gördük. Onun dik duruşunu herkes gördü. Onu sevdiğimizden dolayı ziyaret gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda ben şunu da söylemek istiyorum. Sayın Başkan rahatlıkla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapar. Onu bu makamda görmek isteriz. Bakıyorsunuz Tarsus Belediye Başkanı Burhan bey, şimdi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı. Çok da başarılı. Behçet Başkanı bu bölge seviyor. Bakıyorsunuz yine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet bey, şimdi Çevre ve Şehircilik Bakanı. Sayın Başkanın önü çok açık.  Allah çizgisini bozmasın. Bizler her zaman onun yanındayız” diye konuştu.

 

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, Osman Sevimli’nin vefa duygusuna teşekkür ederek, “Osman ağabeyimiz dik duruşuyla tanıdığımız bir büyüğümüz. Siyaset uzun soluklu bir maraton. Bugün buradasın, yarın nerede olacağımız hiç belli olmaz. Önemli olan omurgalı duruşu sağlamak! Allah ve Fethiyeliler biliyor ki, onların boynunu önüne eğdirecek, mahcup edecek hiçbir işin içinde olmadık. Bizim için hayat duruştur. Osman ağabeyin ziyaretine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN