VATAN PARTİSİNDEN CHP'YE BÜYÜK TEPKİ

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşünün' 19.gününde yürüyüşe HDP'lilerin de katılmasına büyük tepki verdi. Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi yapmış olduğu açıklamada HDP Kandıra'dan yürüyüşe dahil oldu ve Kılıçdaroğlu ile kol kola girerek yürüdü. Bu durum toplum vicdanını yaralamıştır' dedi. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi parti binasında yapmış olduğu açıklamada 'Bu yürüyüş, CHP'nin bonzai'si dir. Tarih böyle yazacaktır. Bir an önce CHP'li yurtsever dostlarımızın bu uyuşturucu etkisinden çıkmasını diliyoruz' dedi…

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi;  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşünün”   19.gününde  yürüyüşe  HDP’lilerin de katılmasına büyük  tepki verdi.  Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi yapmış olduğu açıklamada HDP Kandıra’dan yürüyüşe dahil oldu ve Kılıçdaroğlu ile kol kola girerek yürüdü. Bu durum toplum vicdanını yaralamıştır” dedi. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi parti binasında yapmış olduğu açıklamada “Bu yürüyüş,  CHP’nin bonzai’si dir. Tarih böyle yazacaktır. Bir an önce CHP’li yurtsever dostlarımızın bu uyuşturucu  etkisinden çıkmasını diliyoruz” dedi…

“ÇOK ŞEY VAR SÖYLENECEK AMA GEÇMİŞİ BIRAKIP GÜNÜMÜZE, BU GÜNE BAKIYORUZ”                                       Vatan  Partisi  Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi  açıklamasında “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘’Adalet’’ yürüyüşü hakkında hem CHP’yi hem kamuoyunu en başından beri uyarmaktayız. Yanlış anlaşılmaması için tekrar söylüyoruz; mesele adalet, barış, insan hakları, kardeşlik gibi evrensel ve hepimizin dileği olan kavramlar değil. Mesele bu kavramların ne için ve kimler için talep edildiği ile ilgili. Hep sorduk, kimin için adalet? Ergenekon, Balyoz vs kumpas davalarında adalet var mıydı? Gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri uyduruk delillerle tasfiye edilip Genelkurmay Başkanı dahi tutuklandığında adalet var mıydı? Profesörler, Rektörler, Gazeteciler, Generaller, Amiraller, o zaman ki İşçi Partisi-Vatan Partisi yöneticileri, Doğu Perinçek’ler tutuklanırken adalet var mıydı? Nazlı Ilıcaklar, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler uydurma delilleri gazetelerinde yayınlayıp bu davaların tetikçiliğini yaparken adalet ve basın özgürlüğü adına mı yapıyorlardı? Çok şey var söylenecek ama geçmişi bırakıp günümüze, bugüne bakıyoruz” dedi.

“HDP KANDIRA’DAN YÜRÜYÜŞE  DAHİL OLDU VE KILIÇDAROĞLU İLE KOL KOLA GİREREK YÜRÜDÜ”         Konuşmasına devam eden Selçuk Selvi  “Dün gördük uyarılarımızın ne kadar haklı olduğunu. HDP Kandıra’dan yürüyüşe dahil oldu ve Kılıçdaroğlu ile kol kola girerek yürüdü. Bu durum toplum vicdanını yaralamıştır. HDP kol kola yürünecek parti değil kapatılması gereken partidir. Şu gerekçelerle CHP’ye soruyoruz; Mecliste ‘’Biji  Serok  Apo’’ sloganı atarak yürüyen HDP milletvekilleri değil miydi?, Sırtımızı PKK’nın Suriye kolu olan PYD-YPG’ye yaslıyoruz  diyen HDP eşbaşkanı Figen Yüksekdağ değil miydi? , Mardin’de bir konuşmada ‘’Apo’nun heykelini bu meydana dikeceğiz’’ diyen HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş değil miydi?, Cumhuriyet düşmanı Şeyh Saitlere, Seyit Rızalara anma törenleri düzenleyerek Cumhuriyete küfredenler HDP’liler değil miydi?, Bunları değerlendirdiğimizde HDP ile kol kola yürümek terörle mücadele ederken şehit düşen ve ya gazi olan Mehmetçiğimize, polisimize, köy korucumuza ihanet değil midir? HDP ile PKK’yı bilerek birlikte söylüyor ve yazıyoruz. Çünkü PKK ve HDP diye iki ayrı parti yoktur. İkisi tek partidir. HDP, PKK’nın yasal koludur. PKK/HDP’nin tek programı vardır: Herkesin bildiği program. Tek merkezi vardır;  Kandil. Tek örgüt vardır, o tek örgütte herkesin kendi görevleri vardır.

“HDP, KOLUNA GİRİLECEK PARTİ DEĞİLDİR”                                                                                                    Belirleyici eylemleri terördür. HDP, bu terörün tedarikçiliğini yapar, eleman bulur, ortam sağlar, istihbarat toplar vb. Birlikte yaptıkları iş Mehmetçiğe ve polisimize kurşun sıkmak, Türkiye’nin altına mayın döşemek, ABD emperyalizmini davet etmektir. HDP’yi PKK’dan kopartmak mümkün değildir, o zaman HDP kalmaz. PKK’nın temizlenmesi mümkündür; Türk Ordusu, Polisi, Köy Korucusu bu görevi başarıyla yerine getirmektedir. HDP, koluna girilecek parti değildir, Anayasaya ve yasalara göre kapatılması gereken partidir. Bu eyleme samimi duygularıyla katılan ve destekleyen vatandaşlarımızı şimdiden uyarıyoruz. Yürüyüş'ün hedefi, HDP/PKK ve FETÖ’yü kurtarma amacının ötesindedir. Bu Yürüyüş, CHP’nin HDP/PKK ve FETÖ ile hükümet kurma sevdasıyla yapılıyor. Koalisyonun ortakları arasında Abdullah Gül ve Davutoğlu’nun  AKP’si de bulunuyor. AKP içindeki FETÖ, bu yürüyüşü şu anda ancak içinden alkışlıyor. Ama fırsat doğunca, meydana fırlayacaklardır.

“YÜZDE 49 YÜZDE 19’ A DÜŞMÜŞTÜR”                                                                                                                  CHP’nin “Mağdurlara dayanarak iktidara gelme” diye ilan ettiği plan uygulanmaktadır. Planı CHP ilan etti ama Planın kendisi CHP yönetimine ait değildir, Washington-Tel Aviv patentlidir.“Mağdurlar” dedikleri, FETÖ ve PKK/HDP örgütlerinin terör suçluları ve yandaşlarıdır. Bunu  gizlemiyorlar. Türkiye’de“mağdur” diye maskelenen başkası yok zaten. Bu strateji CHP’nin %49 hesabını %19’a düşürmüştür ve bu gidişle yüzde 9’a kadar düşer. CHP’yi ABD de kurtaramaz, İsrail de kurtaramaz. Çünkü Türkiye’de CHP+PKK/HDP+FETÖ+Abdullah Gül- Davutoğlu Koalisyonu kurulmasını kabul edecek bir halk bulunmuyor.

 

“CHP’NİN BONZAİSİ”                                                                                                                                           Yenilgilere rağmen, CHP yönetiminin kazancı, CHP’nin HDP/PKK ittifakına alıştırılmasıdır. Yollar aşınmıyor ama CHP’deki vatanseverlik aşınıyor. CHP örgütlerine ve tabana bir tür uyuşturucu verilmektedir. Bu yürüyüş,  CHP’nin bonzai’si dir. Tarih böyle yazacaktır. Bir an önce CHP’li yurtsever dostlarımızın bu uyuşturucu  etkisinden çıkmasını diliyoruz. AKP liderleri, kol kola yürüyen CHP+HDP/PKK’nın fotoğrafına bakarak kıs kıs  gülüyorlar. Cumhurbaşkanı seçimini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan AKP sevinç içindedir. Ama onların umutlarını bozacak bir millet var. Vatan Partisi ve vatansever olan güçler, AKP’ye rakip olacak iktidar seçeneğini üretiyorlar. Türkiye sahipsiz değildir. Vatan Partisi artık Türkiye için biricik çözümdür ve görevinin başındadır” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN