'Yardım Kermesi' açılışı yapıldı

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yardım kermesi Hüseyin Yılmaz İmam-Hatip Ortaokulu karşısında açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu’nun ihtiyaçları için yardım kermesi düzenledi. Hüseyin Yılmaz İmam-Hatip Ortaokulu karşısında açılan kermes, 1-2-3 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Yardım kermesinin açılışından duyduğu mutluluğu dile getiren Kermes hakkında konuşan Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, “Fethiye ilçe Müftülüğü’ne bağlı yatılı kuran kurslarımızın yararlarına düzenlemiş olduğumuz kermes, bu gün itibari ile başlamış oldu. İnşallah bu gün, yarın ve Cuma günü bu kermesimiz devam edecek. Ağırlıklı olarak yiyecek üzerine kurulmuş olan bir kermes. 

Hayırseverlerimizi, bütün Fethiye, Seydikemerli, sesimizin ulaştığı herkesi davet ediyoruz. İnşallah birbirini görmek isteyenler, burada birbirlerini görecek. El emeği göz nuru yapılan şeylerden alabilir, götürebilirler, ikram edebilirler. Ayrı yardım yapmak isteyenler içinde oluşturduğumuz hesabımız var. Cuma günü Türkiye genelinde ve soydaşlarımızın olduğu bütün camilerde, ülkelerde genel bir yardım toplandı. Fethiye’miz’ den de çok ciddi bir rakam geldi. İnşallah özel bağış yapmak isteyenleri de her zaman bekleriz.

Fiyatlarımız uygun yani burada her şey el emeği yapıldığı için kardeşlerimiz zaten ikram olarak hazırlıyorlar ama bunun yanında birde hayır desek oma amaçlı fiyatlarımız uygundur. Dediğimiz gibi yöremize ait mantısından, baklavasından, cağ kebabından, Erzurum yöresine ait ikramlarımız olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN