2 Bin 300 Haneye Su Verildi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın talimatıyla ihtiyaç sahibi hanelere su desteğinin yansıra su deposu dağıtımına da başlandı

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal İşler Bürosu organizasyonuyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara su deposu dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Ekonomik nedenlerle su deposu olamayan vatandaşlar, Bodrum Belediyesi’ne başvuru yaparak talepte bulunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen yapılan başvuru sonrası gelir sorgulaması yapıldıktan sonra evler ziyaret ediliyor. Deposu bulunmayan hanelerin dosyası Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Komisyonuna sunulduktan sonra başvurusu kabul edilen vatandaşlara su deposu dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Yapılan başvurular sonrası ilk etapta 120 hanenin su deposu talebi karşılanmaya başladı.

6 Bin 334 Ton Su Ulaştırıldı

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince alınan talepler doğrultusunda yapılan çalışmalar kapsamında; 2 ayda 5 kuyudan toplam 6 bin 334 ton su vatandaşlara ulaştırıldı. 7 tanker ile yapılan çalışmalarda 2 bin 309 haneye su temini sağlandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaşanılan bu zorlu süreçte vatandaşların yanında olmak için çalıştıklarını belirtirken, “Son dönemde kuraklık nedeniyle yaşanılan su sıkıntıları dolayısıyla halkımıza bir nebze de olsa destek olmak için su temini sağlamaya çalışıyoruz. Diğer yandan da deposu olmayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle, ilgili tüm birimlerimiz sistemli bir çalışma yürütüyor. Su deposu ihtiyacı olan vatandaşlarımızın başvuruları doğrultusunda dağıtım yapıyoruz. Bu zor günlerde de halkımıza destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN