Aday Adayı Kökten'den, Çamköy Kapalı Pazaryeri'ne Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Çamköy Kapalı Pazaryeri'ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, halkın ve esnafın talep ve arzularını dinledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Kökten, bugün Çamköy Kapalı Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Kendilerinin halk ve arzularını dinleyen Kökten, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, yaptığı açıklamada “Evet, öncelikle tüm Fethiye halkımıza mutlu pazarlar diliyorum. Bugün Çamköy Kapalı Pazar yerimize geldik, esnaflarımızla görüştük, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımızla görüştük. Enerjisi yüksek bir yer, iyi bir şekilde karşılandık. İnsanların beklentilerini dinledik, buradaki pazardaki eksikleri dinledik. Burada kendilerine söz verdik. Göreve geldiğimiz andan itibaren buradaki eksiklerin giderileceğini aktardık. Tüm vatandaş ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN