ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MENTEŞE FADIL’DA BİBER VE LAVANTA HASADI

Muğla Valiliği’nin desteklediği Lavanta Projesi kapsamında Menteşe İlçesi Fadıl Mahallesi’nde lavanta ve biber hasadı yapıldı. Yapılan hasada Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan da katılarak bol kazançlar dileğinde bulundu.

FETHİYESPOR DENİZLİDEN MAĞLUP AYRILDI

Fethiyespor sezonun ikinci hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor’un konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı mücadeleyi 2-0 kaybetti.

BABADAĞ’DA MANGA RÜZGARI ESTİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Manga sahne aldı.

KARACA, “FETHİYESPOR’UN ŞİRKETLEŞMESİ LAZIM”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuk olduğu “Fethiye” programın da Fethiyespor’a da değindi.

KABAK KOYU YOLU YAPILDI

Fethiye Belediyesi, Dünyaca Ünlü Kabak Koyu’na inen yolda hem genişletme hem de parke çalışması yaptı.

BAŞKAN KARACA, “HERKESİN GÖNLÜNE GİREMEZSİN”

Fethiye Belediyesi bünyesinde kurulan ve yardım projelerini hayata geçiren Sosyal yardım işleri müdürlüğünün en çok önemsediği müdürlük olduğunu belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “En çok önemsediğim müdürlüklerden bir tanesi. Herkes yol ve park yapabilir fakat herkesin gönlüne giremezsin. Fethiye zengin bir yer olarak biliniyor fakat bir gün o müdürlüklerle birlikte bir gezin. Biz 29 bin aileye yardım yaptık” dedi.

BAŞKAN KARACA, “İMAR BARIŞI OLMAMALI”

Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sundu “Fethiye” isimli programa konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca imar barışı konusuna da değindi.

ARIKAN,’’ DÜNYA GENELİNDE ALTINDA BİR ARTIŞ VAR’’

Döviz kurunda yaşanan artış, altına da yansıdı. Dolar kurunun artmasından dolayı gram altın 1000 lira seviyesini aştı. Altın fiyatlarında ki artış hakkında konuşan Mücevher Uzmanı Onur Arıkan, dünya genelinde bir artış olduğunu söyledi.

KARACA, FRTTV’NİN KONUĞU OLDU

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Frt TV’de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Karaca, ekonomiden alt yapıya kadar birçok konuya değindi.

FETHİYESPOR DENİZLİ YOLUNDA

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, deplasmanda Altaş Denizlispor ile sezonun 2. hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

LİKYA KADIN KOOPERATİFİ STANTLARI İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor.

SEVİNÇ,’’BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN’’

Yeni sezonda Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıracak olan Antrenör Fevzi Sevinç, FRT TV mikrofonlarına sezon ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

MUĞLASPOR YÖNETİMİ HALI SAHADA STRES ATTI

Bölgesel Amatör Lig 2022-2023 sezonu transfer çalışmaları kapsamında birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Muğlaspor'un yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında halı saha maçı gerçekleştirdi.

KAVGA EDEN SURİYELİLER, SINIR DIŞI EDİLDİ

Fethiye'de sokak ortasında Kavga eden 6 Suriyeli ülkelerine gönderildi.

BAŞKAN ÇOBAN, “EN ÇOK ŞİKAYET ENFLASYON”

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

MEMLEKET PARTİSİ FETHİYE İLÇE BİNASI AÇILDI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce son olarak, Memleket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nın açılış törenine katıldı. Karagedik Mahallesi’nde gerçekleşen programda İlçe Başkanı Halil Ergenay, ilçe yönetimi ve partililer yer aldı.

Toplam 608 haber.