ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Seydikemer’de düzenlenen futbol turnuvası fikstür çekimi yapıldı

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda kura çekimleri yapıldı

MOTORİNE YENİ ZAM KAPIDA

Salı gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,26 TL'lik fiyat artışı bekleniyor.

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

YKS tercih sonuçları üniversite sınavına giren adayların gündeminde bulunuyor. YKS tercih sürecinin bitmesiyle beraber YKS tercih sonuçları beklenmeye başlanmıştı. Üniversite tercih sonuçları ÖSYM'nin sitesinden duyuruldu.

HAVA SICAKLIKLARI, PLAJLARI DOLDURDU

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı'nın yaz yoğunluğu devam ediyor. Ağustos ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

MARMARİS’DE ÇIKAN ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Marmaris Taşhan Mevkii’nde çıkan orman yangını yapılan müdahaleler sonrasında kontrol altına alındı.

GÖKCAN, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere’de esnafı ziyaret ederek vatandaşlara aşure dağıtımı yaptı.

ÇAKAL&RECKOL BABADAĞ’I COŞTURDU

'Eğlence Dorukta' etkinliği kapsamında 12 Temmuz Cuma günü, son zamanların gözde sanatçıları Çakal ve Reckol sahne aldı. Ünlü rapçiler 1200 metre de kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Ak Parti İl Başkanı Mete’den Seydikemer’e Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kadem Mete’ye ziyaretlerinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş de eşlik etti.

KUMBURNU, DÜNYA PLAJLARI İLE YARIŞIYOR

Turizmin gözde mekanlarından biri olan Ölüdeniz Kumburnu plajına her geçen gün ilgi artıyor.

OTGÖZ, BAŞSAVCI KARARTI’YI AĞIRLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye’ye atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Günşafak Karartı'yı Seydikemer Belediyesi’nde ağırladı.

ÖLÜDENİZ’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Yaz sezonu tüm hızıyla devam ederken Türkiye’nin tatil cenneti olan Ölüdeniz’de yaşanan yoğunluk trafiğe yansıdı.

BALCI, CEM TÖRENİNE KATILDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muharrem Ayı münasebetiyle Fethiye Alevi Kültür Derneği tarafından düzenlenen Cem törenine katıldı.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetimi tarafından derneğe katkılarından dolayı Eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Ak Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer’e plaket taktim edildi.

‘’ KEŞKE FETHİYE’DE BÖYLE İŞLERE KARIŞAN İNSANLAR OLMASA’’

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye ve Seydikemer bölgelerinde yakalanan göçmenler hakkında konuştu. Kulaç yaptığı konuşmada,'' Keşke Fethiye’de böyle işlere karışan insanlar olmasa’’ dedi.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

KAYMAKAM BALCI ASALETEN ATANDI

Resmi gazete de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı.

Toplam 608 haber.