ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN AY, “PANDEMİNİN BEDELİNİ FAZLASI İLE ÖDEDİK”

Pandemi sürecinden sonra Fethiye turizminde başlayan hareketlilik esnafın bir nebzede olsa yüzünü güldürdü. Sezonun ortasında olunmasına rağmen yaşanan doluluğu değerlendiren Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-der) Başkanı Mete Ay, “Bu sene şu anda mesela Ağustos ayında otellerde Çalış’ ta yer bulmak zor. Şu anda gerçekten doluyuz. Kendimizde yer olmadığı zaman arkadaşlarımı arıyorum, yer bulmaya çalışıyorum. Ağustos ayı zaten bizim sezonumuz ve bu ay şöyle 5 oda, 6 oda bir otelde bulursak bu sorun demektir” dedi.

BAŞKAN AY, “CARETTALARA BİLİNÇSİZCE MÜDAHALE ETMEYELİM”

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan yumurtadan çıkan Caretta Carettaların denize ulaşmasını sağlayan vatandaşlar için bir açıklama da Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-der) Başkanı Mete Ay’dan geldi.

ERGUN, “FETHİYE’NİN ÖNCELİK SORUNU KÖRFEZ”

FRTV Ekranlarında yayınlanan Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sunduğu “Fethiye” isimli programa konuk olan İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun Fethiye’nin körfez sorununa da değindi.

ÇALIŞ SAHİLLERİNDE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden biri olan Fethiye sahillerinde sıcak hava tatilcilerin denize akın etmesine neden oldu.

MUĞLA KIŞLIK SEBZESİNİ YETİŞTİRİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce desteklenen ‘’Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi’’ kapsamında; Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak kışlık sebze yetiştiriciliği çalışmalarına başladı.

MUĞLA KARTALLARI SAHAYA İNDİ

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, 2022-2023 sezonunun ilk antrenmanını bu akşam yaptı.

MUĞLA’DA LASTİĞİ PATLAYAN TIRDAN 100’E YAKIN GÖÇMEN ÇIKTI

CHP FETHİYE İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR: SINIRLARIMIZ YOLGEÇEN HANI! Muğla’da Karabel Mevkii’nde lastiği patlayan bir TIR’dan 100’e yakın kaçak göçmenin çıktığını belirten CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Kaçak göçmenlerin, sığınmacıların toplanma merkezi olduk. Sınırlarımız bu kadar mı yolgeçen hanına döner? Acilen tedbir alınmalı” dedi.

İYİ PARTi MUĞLA MİLLETVEKİLİ METİN ERGÜN FRT TV’YE KONUK OLDU

İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, Frt TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın bu hafta ki konuğu oldu.

FETHİYESPOR’A YENİ TAKVİYELER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kaleci Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan lacivert beyazlı ekip ayrıca kadrosuna kanat oyuncusu Ali Ceylan ve forvet mevkiinde görev alan Oktay Balcı’yı kattı.

AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

BAŞKAN TAŞAR, "AKARYAKIT DÜŞERSE, TOPLU TAŞIMA FİYATLARIDA DÜŞER"

Sürekli dalgalanma halinde olan akaryakıt fiyatları toplu taşıma fiyatlarını etkilemişti. Akaryakıt fiyatlarında yaşanan düşme nedeni ile toplu taşımada her hangi bir indirim yaşanacakmı sorusu gündeme geldi.

“Fethiye il olmaya hazır mı?”

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye’nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları Oda başkanlarına uzattık ve “Fethiye İl olmaya hazır mı?” sorusunu sorduk. 

SEYDİKEMER’DE FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor.

TROL AVI AÇILDI ÇEŞİT ARTTI

Av sezonu açılmasıyla birlikte tezgâhlarda balık çeşitliliği arttı. Artan çeşitlilik ve bolluk ise beraberinde fiyatları ucuzlattı. İçinde bulunduğumuz turizm sezonu itibariyle de Fethiye’de balığa talep oldukça arttı.

BALON BALIĞI AVLAYANLARA KUYRUK BAŞINA ÖDENEN ÜCRET 5 LİRADAN 12,5 LİRAYA ÇIKTI!

Balon balığı avcılığını teşvik için adet başına verilen ücret zamlandı. Balon balığının en zararlı türü olan 'lagocephalus sceleratus'un kuyruğu ya da bütününü getirene, sayı başına 12,5 lira ödenecek.

METOROLOJİ’DEN UYARI: SEL VE SU BASKINI OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Bu iller arasında Muğla’da bulunuyor. Yapılan tahminlere göre Fethiye’de Pazartesi’den Perşembe’ye kadar kuvvetli yağış olacağı belirtilirken, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olunması istendi.

Toplam 608 haber.