ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN ÇAY, "MİLLETLE SİYASET BÖYLE Mİ OLUR?"

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'ye sordu. Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, "Millet ile siyaset böylemi olur?"

FETHİYESPOR AFYON KAMPINA GİDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fehiyespor, kamp için Afyon’a gidiyor. 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kamp süresince lacivert beyazlılar, bir tane de hazırlık karşılaşması oynanacak.

1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 30 LİRAYA DAYANDI

Market raflarında yaygın markaların 1 litre süt fiyatı 30 lira seviyelerine yaklaştı. Sanayiciler çiğ süt fiyat artışına dikkat çekerken, üreticiler ise mevcut girdi maliyetleriyle zor günler geçirdiklerini belirtiyor.

OKUL SERVİSLERİNE YÖNELİK YENİ KARAR

Eğitim-öğretim yılı açılışına az bir zaman kalan Okul Servis Araçları Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Buna göre, koltuk sensörü, 3 nokta emniyet kemeri, iç ve dış kamera, şeffaf cam şartları ilerleyen yıllara ertelendi.

MOTORİN VE BENZİNE PEŞ PEŞE İNDİRİM!

26 ve 27 Temmuz günü motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan indirimin ardından araç sahiplerini sevindirecek bir haber daha geldi. Olumsuz ekonomik veriler ve piyasalardaki durgunluk endişe ile brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüş beraberinde akaryakıt indirimini getirdi.

ARICAN, “BÖLGEYE BÜYÜK KATKISI OLACAK”

Fethiye’nin Yeşil Üzümlü mahallesinde bulunan birçok tarihi yapıta ev sahipliği yapan Cadianda başlatılan kazı çalışmalarının bölge ekonomisine katkısı olacağının altını çizen Yeşil Üzümlü Mahalle Muhtarı Erkan Arıcan, “Vatandaşlarımız biraz daha maddi olarak faydalansın istiyoruz. Bölge halkının ekonomisini canlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

KAYAKÖY YOLUNDA KAZA

Kayaköy yolunda virajı alamayan atv kullanıcısı kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şoförü hastaneye kaldırdı.

CADIANDA KAZI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye’nin Yeşilüzümlü mahallesinde bulunan birçok tarihi yapıta ev sahipliği yapan Cadianda başlatılan kazı çalışmaları ile gün yüzüne çıkarılıyor.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “SEVDİKLERİMİZ YANIMIZDA PROJESİ” İLE ALZHEİMER HASTALARIMIZIN YANINDAYIZ…

Muğla’da Alzheimer hastaları için “Sevdiklerimiz yanımızda akıllı saat projesi” hayata geçirildi.

BAŞKAN KARACA, “RENK VE FİGÜR, LİKYA YOLUNDA “ SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Likya Sanat Yolu Platformu Kurucuları, Ertuğrul ve Dilek Aydemir’in evsahipliğinde düzenlenen ve Türkiye’nin tanınmış ressamlarından biri olan Resul Aytemür’ün sergisinin özel konuğu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca oldu. Çalışmalarında, genel olarak İstanbul’un güncel yaşamını resmeden, kentin, sıradan yapısını, kişilerini ve toplumsal olaylarını ele alış biçimiyle, farklı eserler ortaya koyan Aytemür, Başkan Karaca’ya sergisi hakkında bilgi verdi.

POMPADA İNDİRİM MİKTARI ARTTI

4 Ağustos Perşembe günü açıklanan benzine 1 lira 5 kuruş, motorine ise 75 kuruş olarak uygulanacak indirim miktarı güncellendi. 6 Ağustos Cumartesi günü itibariyle benzine 2 lira 23 kuruş, motorine 1 lira 15 kuruş indirim geliyor.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor’un, kombine bilet satışları başladı.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt fiyatları petrol ve dolar kurundaki hareketlilikle değişiyor. Petrol fiyatları gerilerken vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda benzin litre fiyatına 1,05, motorin litresine ise 75 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

İL OLMA HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye’nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları siyasi parti başkanlarına uzattık ve “Fethiye İl olmaya hazır mı?” sorusunu sorduk.

BELEDİYEM KART PROJESİ’NDE İMZALAR ATILDI

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının ‘belediyem kart’ ile karşılanmasını içeren projede imzalar atıldı.

KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25'lik bir indirim yapacağız." ifadelerini kullandı. Yarından itibaren geçerli olacak indirim sonrası kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya düşecek.

Toplam 608 haber.