Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Altın ‘Kazanmamız gereken bir maçtı’

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Ertaş’tan Liman Şube Müdürlüğü’ne Ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Çırpı Yol Kontrol Noktası’nı, Ölüdeniz Ocakköy Yol Kontrol Noktası’nı, Fethiye Liman Başkanlığı’nı ve Fethiye Deniz Liman Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Gündüz Yaşam Merkezi 1 yaşında

Alzheimer hastalarının zaman geçirmesi için planlanan “Gündüz Yaşam Merkezi” kuruluşunun 1. yaşını kutladı.

Küçük Esnaf ve Tüccara Erken Emeklilik Mi Geliyor?

Meclis'in 1 Ekim'de açılmasıyla birlikte çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında reform adımları devreye girecek. Bağ-Kur'luların emeklilik için prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200'e düşürülerek SGK'lılarla eşitlenecek. Düzenlemeyle 10 ve altında personel çalıştıran işletmelerde bin 800 gün daha az primle 5 yıl erken emekli olmak mümkün olacak.

Ünlü Sanatçı Erol Evgin’den Fethiye Paylaşımı

Ünlü Sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından Kayaköy’deki eski bir fotoğrafını paylaşıp “Fethiye Kayaköy olmalı.. #tbt” paylaşımı yaptı. Paylaşım, Fethiye’deki sevilenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Başkan Akdenizli’den, Sürücü Adayları Ve Eğitmenlerini Sevindirecek Hamle

Seydikemer Belediyesi, mahallelerdeki yolların konforunu artırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gerişburnu Mahallesi’nde sürücü adayları ve eğitmenlerinin kullandığı stabilize yolda asfalt çalışmaları başladı. 

Fethiye’de Zincirleme Kaza Meydana Geldi

Fethiye Ölüdeniz yolunda zincirleme kaza meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Karakaya, “2024 hedefimiz bin sporcu”

Bodrum’da spor dalından birçok başarıya imza atan Bodrumspor yönetimi, bu yıl Voleybol 1’inci ligde oynayacak Bodrumspor voleybol takımıyla kahvaltıda buluştu.

Türkçe ortalaması 70’i geçmeyen sınıfta kalacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrenci ve velilerin merakla beklediği yeni döneme ilişkin bilgiler verdi.

Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Fethiye Ölüdeniz Caddesi’nde gece 1 sularında trafik kazası meydana geldi. 43 yaşındaki Uğur Özgür, 48 ALB 759 plakalı motosikletiyle tek taraflı kaza yaptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Uğur Özgür, olay yerinde hayatını kaybetti.

Arslan, “İlk galibiyetimizi almak istiyoruz”

Fethiyespor'un Galatasaray'dan kiraladığı genç defans Işık Kaan Arslan, 1-1 berabere kaldıkları Iğdır FK maçı ile yarın karşılaşacakları Somaspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına aktardı.

Akyüz, “Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Hibeli Buğday ve Tritikale Tohumu Desteği Başlıyor

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, önemli tahıl türleri arasında yer alan buğday ve tritikale tohumu için yüzde 50 hibeli desteklemede bulunacak.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiyespor camiasında da büyük bir yeri ve saygınlığı olan büyük kaptan Yurdanur Uysal, sevenleri tarafından Fethiye Merkez Camii’nde dualar eşliğinde son yolcuğuna uğurlandı.

Toplam 1081 haber.