Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye İlçe Teşkilatından Anlamlı Etkinlik

İyi Parti il ve ilçe teşkilatları, ülke genelinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tüm teşkilatlarda eş zamanlı olarak İlköğretim Haftası dolayısıyla Andımız okundu. 

Seydikemer’de İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Seydikemer ilçesinde coşkuyla kutlandı. 

Psikoteknik Belgesinde İndirim

Ticari araç sürücüleri için Tansu Ekin Ekin Psikoteknik ile indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sürücü adayları psikoteknik belgesi için yalnızca 500 TL ödeyecek.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Düzenlenecek

'Dünya Otomobilsiz Kentler Günü' kapsamında bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, Fethiye'nin dünyaca ünlü turistik mahallesi Göcek'te de düzenlenecek.

23 Yaşındaki Kulüp Başkanı Açıklamalarda Bulundu

Türkiye’nin en genç kulüp başkanı unvanını elinde bulunduran 23 yaşındaki GMG Kastamonuspor Başkanı Enes Aygün, FRT TV mikrofonlarına Fethiyespor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altın “Çok talihsiz bir gol yiyerek kaybettik”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, GMG Kastamonuspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Nagihan Öğretmen Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye İlçesinde Öğretmen Nagihan Erenler, vefat etti. 

Yunus Önder’den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL’lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

Turistler İstiklal Marşı okunurken saygı duruşunda bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı kapsamında ilköğretim haftası açılış programı Beşkaza meydanında gerçekleşti. 

Mehmet Demir'in Eğitim-Öğretim Yılı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Muğla’da Gıda Denetimleri Yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığının yurt genelinde başlattığı gıda denetimi seferberliğine Muğla'da 84 kişilik kişilik gıda kontrol ekibi Muğla genelinde denetim yaptı.

Büklü’den İlköğretim Haftası Mesajı

Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, İlköğretim Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. 

Vali Akbıyık,  videokonferans toplantısına katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, video konferans yöntemiyle yapılan toplantıya katıldı.

FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Çalış Halk Plajı'na 'Vatandaştan tam not'

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı, gerek ürün fiyatlarıyla gerekse de müşteri memnuniyetiyle vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

Motorin ve benzine zam geliyor

Motorine 1,50 TL'lik zam için tarih belli oldu. Zammın 13 Eylül Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olacağı belirtiliyor.

Toplam 1081 haber.