Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aday Adayı Çaylı, “Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ziyaret ettiği bölgelerde büyük bir teveccüh ile karşılandığını kaydeden Aday Adayı Çaylı, emin adımlarla adaylığa yürüdüğünü belirtti. 

Pazarda Ne Alan Memnun Ne Satan!

Tarımda artan girdi maliyetleri çiftçileri zor durumda bıraktı. Özellikle akaryakıta gelen zamlar, üreticilerin belini büktü. Üretici pazarı olarak da bilinen Cuma pazarında FRT TV mikrofonlarına konuşan pazarcı esnafı, girdi maliyetleri başta olmak üzere çeşitli açıklamalarda bulundular. 

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, 23 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesinde adaylığını açıkladı. 

Üniversite Güvenlik ve Barınma Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Üniversite Güvenlik ve Barınma Tedbirleri toplantısı Vali İdris Akbıyık başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Bayern Münih’ten Bodrum FK’ya Transfer

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, transfer çalışmaları kapsamında Almanya temsilcisi Bayern Münih’ten 18 yaşındaki stoper Kaan Berk Bengi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Liselerde “Sınıfta Kalma” Geri Döndü

Liselerde sınıf geçme ve sınıf tekrarına ilişkin detayların yer aldığı yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Liselerde alt sınıf dâhil 6'dan fazla dersi başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak.

Mehmet Demir'den CHP'nin 100. Kuruluş Yıldönümü Mesajı!

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, CHP'nin 100. kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Ücretsiz sünnet projesi devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal yardım projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına ücretiz sünnet yaptırılması ile ilgili hizmet sözleşmesini geçtiğimiz günlerde imzalamıştı. İhtiyaç sahibi ailelerin, ücretsiz bir şekilde sünnet olan çocuklarına ilk ziyareti Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli gerçekleştirdi.

Asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin ‘periyodik kontrol yönetmeliği’ gereğince güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Makine Mühendisleri Odası ile 4 yıllık protokol imzalandı.

Fethiyespor – Kastamonuspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde evinde Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Fethiyespor, Kastamonuspor maçına hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 3.haftasında evinde Kastamonuspor’u konuk edecek.

Zurnanın Tarihsel Yolculuğu Anlatıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Zurnazen Festivali için söyleşi ve dinleti programı düzenledi. 

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisinden Fethiye Belediyesine Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelen Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya makamında resmi bir ziyarette bulundu.

Fethiye’de Elif Buse Doğan sahne alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali kapsamında bu akşam Fethiye Beşkaza Meydanı’nda müzisyen Elif Buse Doğan sahne alacak.

Fethiye’de sıcak hava devam ediyor

Tatil cenneti Fethiye’de Eylül ayının ilk haftasında termometreler 32 dereceyi gösterirken hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde seyretmeye devam ediyor.

Şampiyon Milli Takımın Kaptanı Tatil İçin Fethiye’de

Avrupa Şampiyonu, Milli takım kadın voleybol takımının efsane kaptanı Eda Erdem Dündar, Fethiye’de Girida Port’un konuğu oldu.

Toplam 1081 haber.