Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yusuf Çaylı, Aday Adaylığını Açıkladı

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 

Muğlalı tarih severler MSKÜ’de Mitchell ile Buluştu

Dünyanın en önemli tarihçilerinden Profesör Stephen Mitchell Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) tarihseverler ile buluştu.

Gerenkuyu Halk Plajı Temizlendi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı. 

Otostop Yapan Üniversiteliyi Taciz Etti, Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, otostop yapan üniversite öğrencisi İrem B.'yi (20) otomobiline alıp, tacizde bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Korcan H. (32) tutuklandı.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Hayatını Kaybetti

Fethiyespor Kulübü’nün büyük kaptanı Yurdanul Uysal, hayatını kaybetti.

CHP Muğla İl Kongresi Ertelendi

23 Eylül Cumartesi günü yapılması planlanan CHP Muğla İl Başkanlığı kongresinin, 1 Ekim Pazar gününe ertelendiği açıklandı.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatından Gaziler Derneğine Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gaziler Derneği’ne ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Vali Akbıyık’tan Gazilere Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, kahraman gazilerden Sabahattin Tanyel ile Ökkeş Temiz’i ve ailelerini ziyaret etti.

Gaziler Derneği’ne anlamlı ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve protokol üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Soydemir’den Kaymakam Ertaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Soydemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Öğretimsel Uyarlamalar Konulu Seminer Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından 14 Eylül 2023 tarihinde Yükseköğretimde Eğitime Erişim: Öğretimsel Uyarlamalar konulu seminer sunumu düzenlendi.

Çimento Fabrikasının Yapı Ruhsatı İptal Edildi

Muğla’nın Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi ile Yatağan ilçesine bağlı Deştin Mahallesi arasında yapılması planlanan çimento fabrikasına karşı yöre halkının açtığı davada fabrikaya verilen ÇED kararının iptal edilmesinin ardından Menteşe Belediyesi’nce Çimento Fabrikasının Yapı Ruhsatı iptal edildi. 

Fethiyespor’un Rakibinden MHK’ya Çok Sert İthamlar!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor ile karşılaşan Iğdır FK, maçın uzatma dakikaları sebebiyle yaptığı paylaşımda Merkez Hakem Kurulu’na çok sert ithamlarda bulundu.

Sakaryaspor – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 5.Hafta müsabakasında bugün 20.00’de Sakaryaspor’a konuk oluyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Vali Akbıyık’ya Ziyaret

Programları için Muğla’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Toplam 1081 haber.