Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

YURT DIŞINDAN BÜLENT ARINÇ’A BAHÇELİ ÇIKARTMASI

Verdiği bir röportajda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bülent Arınç, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aranızdaki buzlar eridi mi?" sorusuna yanıt verirken MHP lideri Devlet Bahçeli'ye gönderme yaptı. Bahçeli'nin Alaattin Çakıcı ile olan yakınlığına atıfta bulunan Arınç, "Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin" dedi.

MARKETTEN ALINAN BOTLA UMUDA YOLCULUK

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında marketten aldıkları botla Yunan adalarına geçmeye çalışan ve Yunan unsurları tarafından geri itilen düzensiz göçmenler kurtarıldı.

MUĞLA VALİLİĞİ’NİN ERDOĞAN ZİYARETİ PAYLAŞIMINA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Muğla Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımına Muğla milletvekilleri tepki gösterdi: “Muğla Valiliği kamu görevini bırakıp, AKP İl Başkanlığı’na dönüşmüştür.”

ALTIN, “MAĞLUBİYETİN SORUMLUSU BENİM”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, ikinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

FETHİYE BELEDİYESİ’NİN VETBÜS KLİNİĞİ FAALİYETE GEÇTİ

Fethiye Belediyesi, Mobil Veteriner Kliniği hizmeti Vetbüs ile sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, barınakta incelemelerde bulunarak, faaliyete geçen Vetbüs ile ilgili veteriner hekimlerden bilgi aldı. 

RESMİ İLAN VE REKLAM YÖNETMELİĞİ KABUL EDİLDİ

Olağanüstü toplanan Basın İlan Kurumu Genel Kurulu, 1 Nisan’dan itibaren resmi ilan ve reklam yayımlayacak internet haber sitelerine ilişkin usul ve esasları düzenleyen yönetmeliği kabul etti.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF VİRAJINDA

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu’nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off için büyük önem taşıyan Marmaris Genç Spor karşılaşmasına çıkıyor.

ÇYDD’DEN ÇİĞ BÖREK VE AŞURE ETKİNLİĞİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi'nin her yıl geleneksel hale gelen çiğ börek ve aşure etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

SAĞANAK YAĞIŞLARIN ETKİSİ İLE YOLA KAYA PARÇALARI DÜŞTÜ

Muğla (İHA) – İki gündür sağanak yağışların etkisi altında olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde bazı noktalarda yollara kaya parçaları düşerek trafiği tek şeride düşürdü.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNAFI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Fethiye’de sabah saatlerinde başlayan ve git gide şiddetini arttıran sağanak yağış, esnafı olumsuz etkiledi.

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

“Kitap İyileştirir” sloganıyla başlatılan kitap bağış kampanyası Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'nın katılımları ile açıldı. Fethiye Adliyesi ve Erasta AVM olarak iki ayrı yerde kurulan stantlar 15 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak.

DİDEM VE YEŞİM KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

Eski mesai arkadaşlarımızdan Didem Üzerk’in annesi Tacidar Oran hayatını kaybetti.

KAYMAKAM KARAMAN SABAH NAMAZI BULUŞMASINA KATILDI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Müftülüğü tarafından düzenlenen sabah namazı buluşması etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ŞİMŞEKLER’DEN NET GALİBİYET 3-1

Fethiyespor, Antalya kampında 2. hazırlık maçında Ankaraspor’u 3-1 mağlup etti.

KARAÇULHA GÖNÜLLÜLERİ’NDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

KARAÇULHASPOR EVİNDE DALAMAN’A KARŞI

Muğla Süper Amatör B Grubu'nda mücadele eden Karaçulhaspor, ikinci yarının ilk karşılaşmasında evinde Dalaman Bld. G. Spor ile karşılaşacak.

Toplam 1081 haber.