Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MUĞLA EMNİYETİNİN YENİ ARAÇLARI TANITILDI

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Muğla Şubesi aracılığıyla Muğla'da yaşayan vatandaşlar tarafından yapılan bağışlarla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 37 adet aracın tanıtımı gerçekleştirildi.

BODRUM DENİZE GİRİP GÜNEŞLENDİLER

Muğla Bodrum'da, hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar denize girip güneşlendi.

GAZİLERDEN KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve Dernek Yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

TABİAT KADINLARI 2023 YILININ İLK YÜRÜYÜŞÜNÜ YAPTI

Fethiye Tabiat Kadınları Yürüyüş Grubu yeni yılın ilk yürüyüş etkinliğini bahar gerçekleştirdi.

TGK’DAN, BİK YÖNETMELİK TASLAĞI’NA İLİŞKİN “GERÇEKÇİ OLUNMALI” ÇAĞRISI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından yazılı bir açıklama yapılarak, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 13 Ocak Cuma günü BİK Genel Kurulu’na sunulacak olan “Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği” taslağının içeriğine ilişkin “ağır şartlar, gerçekçi olarak değiştirilmeli” çağrısı yapıldı.

AMATÖR KÜMEDE İKİNCİ AYRI HEYCANI BAŞLIYOR

Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un aralarında bulunduğu Süper Amatör Lig’i B Grubu’nun ikinci yarısı başlıyor.

VALİ TAVLI BODRUM'DA MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında Bodrum'da devletin vatandaşa dokunan ilk eli olan muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

LİKYA KADIN KALKINMA KOOPERATİFİ KAFE AÇTI

Fethiye Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi, Likya Gıda Atölyesinin açılmasıyla pastacılıkta hedefi olan kadınlarla Likya kafenin açılışı törenle yapıldı.

SEYDİKEMER TARIMA DAYALI İHTİSAS (SÜT SIĞIRCILIĞI) OSB ARAZİSİ SATIN ALINDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) öncülüğünde Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kurulacağı 1143 dekar arazi, tüzel kişilik tarafından satın alınarak projede önemli bir eşik daha aşıldı. Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Muğla’da gerçekleştirilen toplantıda müteşebbis heyet tarafından satın alma sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, bundan sonraki aşamada haritaların çıkarılacağı, zemin etüdünün tamamlanacağı ve projenin imar planının hazırlanacağı kaydedildi. Toplantıya katılan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, projenin büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, bu aşamaya gelinmesinde emeği geçen başta Muğla Valisi Orhan Tavlı olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti.

SOYDEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimi ziyaret etti.

2023 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediyesi 2023 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında yapıldı.

ŞAMPİYON BOKSÖRDEN SOYDEMİR’E ZİYARET

Şampiyon boksör Kubilay Alcu, Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti.

BAŞKANLARDAN CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Antalya Kaş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Bahar Önal, Fethiye CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

2023 YILININ İLK ANTRENMANI ANTALYA’DA YAPILDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor.

FETHİYESPOR 3 OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 3 oyuncu ile yollarını ayırdığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

TEK KATLI EV ALEVLERE TESLİM OLDU

Seydikemer’de gece saatlerinde tek katlı bir evde yangın çıktı. Meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Toplam 1081 haber.