Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN KURT,” BAZI İLÇELERİN YARISI YIKILDI”

Gaziantep’de yaşayan Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyon Başkanı Arif Kurt, deprem bölgesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DUYGULANDIRAN YARDIM

Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketini yaşayan Türkiye, tek yumruk oldu. Vatandaşlar 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber oldu. Seydikemer Belediyesi tarafından deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için araçlarla hareket eden ekiplere, Antalya’da hayırseverler tarafından yakıt desteği sağlandı. 

GENÇLER 2 SENEDİR BİRİKTİRDİĞİ HARÇLIKLARI DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTIRDI

Fethiye’de yaşayan iki genç kardeş, 2 yıldır kumbarada biriktirdiği paraları babaları Ali Rıza Pehlivan aracılığıyla depremzedeler için AFAD’a gönderdi.

ENKAZ ALTINDA ŞİŞE KAPAĞIYLA SU İÇİRDİLER MUHAMMED BEBEK 44 SAAT SONRA KURTARILDI!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay'da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar.

YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Muğla Büyükşehir Belediyesinin merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası başlattığı dayanışma kampanyası sonucunda toplanan malzemeler 2 tır ile deprem bölgesine gönderildi. 

ÇİMENTO ŞİRKETLERİNİN HİSSELERİ DEPREMLE TAVAN OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Borsa İstanbul'da çimento hisselerinde sert yükseliş görüldü.

SEYDİKEMER’DE TOPLANAN YARDIMLAR DEPREM BÖLGESİ İÇİN YOLDA

Muğla Valiliği öncülüğünde Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi Koordinasyonunda  Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde yaşanan ve 10 kentin etkilendiği felaketteki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar, tırlara yüklendi. 3 tır afet bölgesine ulaşmak için dualarla uğurlandı. 

YARDIM TIRLARI DUALAR İLE FETHİYE’DEN YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilimizde yaşanan deprem  felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için yardım tırları Fethiye’den yola çıktı

EMNİYET EKİPLERİNDEN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

Son zamanların en büyük felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş ve 10 ildeki deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de depremzedeleri unutmadı.

FETHİYELİ GAZETECİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 şiddetindeki depremin ardından Türkiye tek yumruk oldu, acılar paylaşılıyor, yardım kampanyaları düzenleniyor. 

SEYDİKEMER BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında teyakkuza geçti. Yayla Mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yollar, ekiplerin yoğun mesaisi sonrası tekrar ulaşıma açılıyor.

7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM 10 KENTİ VURDU

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi.

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 36 TUTUKLAMA

Muğla genelinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 36 kişi tutuklandı.

İYİ PARTİ’DEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen programda İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Kızılay’a kan bağışı yapıldı.

ALZHEİMER DERNEĞİ 3 YAŞINDA

30 Ocak 2020 tarihinde faaliyetlerine başlayan Fethiye Alzheimer Derneği, 3. yıldönümünü kahvaltılı bir organizasyon ile kutladı.

KIŞ ÇİLEĞİ HASADI BAŞLADI 

Muğla’ya özgü çileğin ocak ayı hasadı başladı. Başlayan hasatla birlikte üreticilerin de yüzleri gülüyor.

Toplam 1081 haber.