Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

TOROS,’’HAKEM İNANILMAZ KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ’’

Lacivert beyazlılar evinde ilk mağlubiyetini Ankara Demirspor karşısında aldı. Karşılaşma sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros FRT TV’ye konuştu.

FETHİYESPOR İLK KEZ EVİNDE PUAN KAYBETTİ 0-2

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 8. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında yer alan Ankara Demirspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında lacivert beyazlılar iki kontra atak kalesinde 2 gol gördü. Karşılaşma 0-2 sona erdi.

AKUT, BİLGİLENDİRME TOPLANTISI İÇİN KARACA’YA ZİYARET ETTİ

15-16 Ekim tarihlerinde Akut Fethiye, Akut Bodrum, Akut Marmaris, Akut Kaş-Kalkan ekipleri ile Fethiye’de eğitim faaliyeti yapılacak. Akut Fethiye ekipleri Fethiye’de yapılacak etkinlikle ilgili Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yla görüşme yaptılar.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A TECRÜBELİ ELDİVEN

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, seçim çalışmaları ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

BAŞKAN ADAYI SOMYÜREK’TEN BASIN AÇIKLAMASI

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, seçim çalışmaları ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Başkan Adayı Somyürek, her zaman üyelerin yanında olacaklarını vurguladı.

ARAÇ SAHİPLERİ ÇILDIRACAK! HERKES İNDİRİM BEKLERKEN ZAM GELDİ

Milyonlarca araç sahibi büyük bir indirim beklerken, brent petroldeki yükseliş nedeniyle akaryakıta çifte zam geldi.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Ekim ayının ilk haftası yaşanırken, yaz mevsiminin bitmesine sayılı günler kaldı. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda hava sıcaklıklarının 30 derecenin altına inmesi bekleniyor.

BAŞKAN OTGÖZ, MECLİS TOPLANTISINDA CAN DOSTLARI UNUTMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında can dostları unutmayarak; “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun” dedi. Başkan Otgöz ayrıca Seydikemer Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin daha güzel bir yere taşınacağına işaret etti.

SEYDİKEMER’DE KEDİ VE KÖPEKLERE MAMA DAĞITILDI

Seydikemer Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla ilçe merkezindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kedi ve köpek maması dağıttı.

MUĞLA'DA MİNİKLER MASA TENİSİ TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Masa tenisi il faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilen 'Minikler Takım İl Birinciliği' müsabakalarında Muğla Gençlik ve Spor Kulübü Minik Kadın Masa Tenisi Takımı şampiyon oldu.

SEYDİKEMER TURİZMİ “PATARA KÖPRÜSÜ” İLE YÜKSELECEK

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, deniz, doğa ve kültür turizmi gibi birçok çeşitliliği içinde barındıran Seydikemer ve Kaş’ı birbirine bağlayacak bölgenin 50 yıllık hayali “Patara Köprüsü”nde çalışmaların en kısa sürede başlayacağını duyurdu.

AK PARTİ’DEN EV ZİYARETLERİ

"30 GÜNDE 30 BİN AİLE ZİYARETİ" Projesi kapsamında, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. 

MÜDÜR CAZAĞ, ‘’FETHİYE HALKIMIZ KURSLARIMIZA İLGİ GÖSTERİYOR’’

Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, yeni dönem kurslarını FRT TV aracılığıyla duyurdu. Kursların yoğun ilgi gördüğünü belirten Cazağ, Fethiye halkını kurslara kayıt için Halk Eğitim Merkezi’ne davet etti.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER    

Hamide Karlık ve Enes Çakal, Leb-i Derya Aksazlar Koyu’nda düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün de katıldığı düğüne ilgi yoğun oldu. 

WORLD ACRO CUP 2022 ÖLÜDENİZ BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

Büyük bir organizasyonla birincisi düzenlenen World Acro Cup 2022, 28 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında, dünyanın en iyi uçuş alanı Babadağ Ölüdeniz’de gerçekleştirildi.

HALK OYUNLARI ETKİNLİĞİNE KATILAN GRUPLARA MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye Spor Festivali programına katılan halk oyunları ekiplerine madalyaları, Fethiye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

Toplam 433 haber.