Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN DEMİR: ERDOĞAN RESMEN İSRAF İLE ÖVÜNÜYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası Çanakkale Köprüsü'yle ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili değerlendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük bir gafa imza attığını belirten Başkan Demir;" Günlük 45 bin geçiş garantisi verilen Çanakkale Köprüsü'nden ayın ilk 22 günü günlük ortalama 8 bin araç geçiyor. Erdoğan ise bununla övünüyor."dedi.

ZİRVE SPOR KULÜBÜ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ, KAYMAKAM BALCI' DA KATILDI

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, S Garaj’da kongre yaptı. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit katıldı.

FETHİYE’DE KAZA: 2 YARALI

Fethiye’de meydana gelen çift taraflı kazada 2 kişi yaralandı.

KARAOVA'YA GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPILIYOR

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle, hayırsever Nazmi Canbaz tarafından yaptırılan 4 derslik kapasiteli Karaova Gündüz Bakımevi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

İKAMETGAHI SEYDİKEMER’E YAPALIM, DAHA ÇOK HİZMET ALALIM

Seydikemer Belediyesi’nin Ceylan Mahallesinde devam eden parke çalışmalarını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür eden Ceylan Muhtarı Erdoğan Kiraz, Seydikemer’e daha çok yatırımların gelmesi için vatandaşların ikametgahlarını ilçeye aldırmaları gerektiğine dikkat çekti.

ENGELSİZ BİLİŞİM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU

ENGELSİZ İLK YARDIM PROJESİ “ENGELSİZ BİLİŞİM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÖDÜLÜ”NE LAYIK GÖRÜLDÜ

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol haftanın ilk gününde de düşüşünü sürdürdü.

LÜKS YAT ALEV ALEV YANDI

Göcek D Marin’de sabaha karşı bir teknede çıkan yangın kıyı emniyeti tarafından söndürüldü.

TOROS, “İLK DEFA DEPLASMANDA BU KADAR ŞANSSIZLIK YAŞIYORUZ”

Fethiyespor – Etimesgut Belediyespor maçı sonrası değerlendirme yapan Teknik Direktör Mesut Toros, “İyi ve adil futbol oynamaya çalışıyorlar. Bu kadar yıldır ilk defa deplasmanda bu kadar şanssızlık yaşıyoruz” dedi.

BAŞKAN BAKIRCI, “İYİ YOLDAYIZ İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 6.haftada evinde Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Maç sonu değerlendirmede bulunan Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, “iyi yoldayız, daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

FETHİYESPOR’U EVİNDE KİMSE YENEMİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 6.haftada evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk etti. Fethiyespor ikinci yarıda Selçuk Alibaz'ın attığı golle evinde konuk ettiği Etimesgut Belediyespor'u mağlup etti.

SOMYÜREK BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi olağan genel kurulu, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Bu kongre öncesinde 20 yıldır denizcilik sektörünün içerisinde yer alan Ali Somyürek başkan adaylığını açıkladı. 

ÇOBAN,’’ BENİM CUMHURBAŞKANI ADAYIM MERAL AKŞENER’’

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı. Çoban yayınladığı mesajda,’’ Benim Cumhurbaşkanı Adayım Meral Akşener’’ dedi.

DEVA PARTİSİ HIZ KESMİYOR

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiye’de çalışan taksici esnaflarını ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette yükselen mazot fiyatları başta olmak üzere birçok konu hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

ÇKS KAYITLARINDA YENİ DÜZENLEME

Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği tarafından, ÇKS kayıt sisteminde yeni düzenleme yapıldı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN OTGÖZ’E “TAM DESTEK” MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak ile Seki Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Otgöz’e “tam destek” mesajı verildi.

Toplam 433 haber.