Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KARAÇULHA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı ve Karaçulha Spor’un sezon açılışına özel halk konseri programı gerçekleştirildi. Karaçulha Kovanlık Futbol Sahası’nda düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YAZAR GÜÇ, ETKİLİKTE KİTABINI İMZALADI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyesi Turhan Güç, son kitabı ‘Geçmişin Gölgesinde Arınma’yı düzenlenen etkinlikte imzaladı.

ZAFER PARTİSİ'NDE BÜYÜK KONGRE HEYECANI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı.

MİLLETVEKİLİ AYDIN, AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

2023’e doğru şehir buluşması programı kapsamında Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Fethiye AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

AK PARTİ’DEN LOKMA İKRAMI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ilçe binasında lokma dağıtımı yapıldı. Pograma Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’da katıldı.

ANTALYA MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDIN FETHİYE’DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatlarıyla AK Parti Teşkilat Başkanın başlattığı 2023’e doğru şehir buluşması programı kapsamında Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Fethiye’ye geldi.

HİZMET BİNASI İNŞAATI BAŞLADI

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binası inşaatı başladı. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz diyen Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, “Tüm yönetim, denetim ve personel kadromuz ile var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Tüm Seydikemer esnafımıza ve yüreği bizlerle çarpan herkese hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

TİCARİ UYUŞMAZLIKLAR HIZLA ÇÖZÜLECEK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Açılışta konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, ticari davaların yıllarca sürdüğüne dikkat çekerek, yargıda davaların uzun sürdüğünü, arabuluculuk, tahkim ve uyuşmazlık müesseseleriyle anlaşmaların daha kısa sürede sonuçlanacağını söyledi. Başkan Hisarcıklıoğlu, “Ahilik sisteminin devamı niteliğindeki arabuluculuk sistemi ile daha önce 4-5 yıl süren davalar 3 ayda bitiyor. Arabuluculuğa gelen başvuruların büyük çoğunluğu anlaşmayla sonuçlanıyor. En önemlisi de taraflar helalleşerek ayrılıyor” dedi.

GENEL BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU FETHİYE’DE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek meclis üyeleri ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Uyum ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇOBAN’DAN MÜDÜR ATMACA’YA ZİYARET

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Atmaca’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çoban, misafirperverliğinden dolayı Müdür Atmaca’ya teşekkür etti.

BAŞKAN KULAÇ’TAN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

ZİRVE SPOR MORAL YEMEĞİNDE

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yer alan Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve sporcular, sezon öncesinde moral yemeğinde bir araya geldiler. Sohbet havasında geçen etkinliğe işletmeciliğini Murat Karacabey’in yaptığı MUR-ET Karacabey Restoran ev sahipliği yaptı.

SEYDİKEMER’DE “YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” KAMPANYASINA DESTEK

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU” etkinliği kapsamında Şehit Gürcan Akan İlkokulu önündeki yaya çizgisini kırmızıya boyadı. 

SICAK HAVA GELİYOR

Eylül ayının son günleri yaşanırken Fethiye’de hafta sonu termometreler 35 dereceye kadar yükselecek. Türkiye’nin dört bir yanında soğuk hava etkili olurken, tatil cenneti Fethiye’de hafta sonu yazdan kalma bir gün yaşanacak.

FTSO TAHKİM VE ARABULUCULUK MERKEZİ AÇILIYOR 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle açılıyor. 

BAŞKAN ARAS ÜÇÜNCÜ İKLİM BULUŞMASINA KATILDI 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde Bursa’da düzenlenen Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı 3. Belediyeler Buluşmasına katıldı. 

Toplam 433 haber.