Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BEKLENEN KARAR, 1 OCAK 2023'E ERTELENDİ

Ticaret Bakanlığı 1 Ekim'den itibaren tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar almıştı. Bakanlık bu uygulamanın 1 Ocak 2023'e ertelediğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz aylarda berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olmasını zorunlu hale getirmişti. Buna göre, berber, kuaför ve güzellik salonları bulundukları illerdeki valiler tarafından belirlenecek şekilde haftanın bir günü kapalı kalacaktı. Söz konusu karar ise 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren geçerli olacaktı.

VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, vatandaşlarımızın sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla "Vatandaşla Buluşma Toplantısı" gerçekleştirildi.

BAŞKAN KIRAN, DTO YÖNETİMİ VE ÜYELERİYE İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Fethiye Şubesi Yönetimi ve Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde kamyonet ile araç çarpıştı. Kazada 2 kişi olarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

CHP İLÇE BAŞKANI DEMİR, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Demir, siyaset başta olmak üzere, Fethiye’nin sorunları, körfez ve trafik sorunu gibi birçok konuya değindi.

TÜRSAB BTK SEÇİMLERİ 3 EKİM’DE, FETHİYE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

TÜRSAB BTK bölge seçimleri 3 Ekim Pazartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Fethiye Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Köyceğiz’den Seydikemer’e kadar toplamda 290 tane seyahat acentası seçimde oy kullanacak.

"WORLD ACRO CUP" ETKİNLİĞİ ÖLÜDENİZ’DE BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Fethiye Kaymakamlığının katkılarıyla; Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) ile Uluslararası Hava Sporları Federasyonunun (FAI) onayıyla ve Babadağ Teleferik’in organizasyonuyla bu yıl ilk kez düzenlenen "World Acro Cup" etkinliği tören ile başladı.

FESKO ÜYELERİNDEN BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

FESKO Fethiye Seydikemer Ekolojik İşletme Kooperatifi üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

FESTİVAL ÖNCESİ GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı başkanlığında, 3. Fethiye Spor Festivali ve World Agro Cup Güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

ERMAŞ MUĞLASPOR'UN TAKIM OTOBÜSÜ SEZONA HAZIR

Takımın otobüsü için yeni bir tasarım yaptıran Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, kulüp armasını taşıyan otobüsü 2022-2023 sezonuna hazırlattı.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

‘BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

FTSO Mavi Grup aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Şehit Fethi Bey Parkı’nda düzenlenen programa yaklaşık 250 kişi katıldı. Programda konuşan Mevcut Başkan Osman Çıralı, odanın yaptığı ve yapacağı projelerden bahsetti.

BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU PERŞEMBE GÜNÜ FETHİYE'DE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Ekim'de gerçekleşecek olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinden önce bir takım ziyaretler için Perşembe günü Fethiye'ye gelecek.

BAŞKAN OSMAN ÇIRALI:“FTSO’DAN NEMALANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRENLER YALAN VE İFTİRA ÜRETİYOR”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında ve yayın organlarında yer alan iddialara ilişkin açıklamada bulunarak, hakkındaki tüm iftira, yalan ve hakaretlerin belli odaklar tarafından seçim sürecinde kendisini karalamak amacıyla üretildiğini söyledi. 

BOZKIRIN TEZENESİ TÜRKÜLERLE ANILDI

Fethiye Belediyesi büyük üstad Neşet Ertaş’ı unutmadı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan Neşet Ertaş Anma Konseri’ne büyük ilgi oldu. Salon tıklım tıklım doldu.

16 EKİM'DE MEYDANLARDAYIZ

16 Ekim 2022 tarihinde, Ankara'da tüm eczacılar ve çalışanları ile birlikte ‘’Büyük Eczacı Mitingindeyiz’’ sloganıyla duyuru yapıldı.

Toplam 433 haber.