Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KGK 3’ÜNCÜ EGE BÖLGE TOPLANTISI MUĞLA’DA DÜZENLENDİ

TOBB KGK Ege Bölge Toplantısının üçüncüsü MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla, Kütahya, Uşak, Denizli, Manisa ve Aydın Kadın Girişimciler Kurulu başkanları ve üyeleri katıldı. 

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

​​​​​​​FAİK ÖZTÜRK, “BİR HAYIR İŞİ İÇİN ÇIKTIK GELDİK”

Marmaris’te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye’de gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Faik Öztürk FRTTV mikrofonlarına konuştu. 

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Uygulama Oteli’nde başladı. 2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

GENÇ SİYASETÇİ DOĞU’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Genç siyasetçi Turhan Doğu ile arkadaşları Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ı ziyaret etti.

ELEKTRİK TESİSATINDAN ÇIKAN YANGIN OTOMOBİLİ KÜLE ÇEVİRDİ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde elektrik tesisatından çıkan yangın otomobili küle çevirdi.

SEYDİKEMER’E DEĞER KATACAK ‘TDİOSB’ TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Heyeti, Seydikemer Kaymakamlığı toplantı salonunda Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplandı.

ZİRVESPORDAN DEPLASMANDA GALİBİYET

Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig'i üçüncü maçında Bodrum Doğuş Spor Kulübü'nü 3-1 mağlup etti.

ATATÜRK KUPASI YELKEN YARIŞLARI SONA ERDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Göcek Mahallesinde düzenlenen 20. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi sona erdi.

KAYMAKAM BALCI, HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ‘Ulusal Hane Ziyaretleri’ kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

14 EĞİTİM SENDİKASI İŞ BIRAKTI

Fethiye’de 14 eğitim sendikası yürürlüğe giren öğretmenlik meslek kanunu nedeniyle iş bıraktı.

SİVİL TRAFİK EKİPLERİ GÖREVE BAŞLADI

1 Kasım itibariyle Fethiye’de sivil trafik ekipleri göreve başladı.

ESKİ İŞ ADAMI HAMDİ CERAN VEFAT ETTİ

Fethiye’nin eski iş adamlarından Konyalı Hamdi Ceran tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK PARTİ SEYDİKEMER'DE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından başlatılan “30 Günde 30 Bin Hane Ziyareti” projesi kapsamında hareket eden AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı gönüllere dokunuyor. Ziyaretlerde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’de tek tek vatandaşların kapısını çalıp, bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyor.

BAŞKAN AY,” FETHİYE, TÜRKİYE’NİN KRALİÇESİ”

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, turizm sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kasım ayı olmasına rağmen halen yabancı turistlerin olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Ay, “Bana göre Fethiye, ülkemizin turizmde bir incisi…” şeklinde konuştu.

KAYMAKAM BALCI, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Faralya ve Karaağaç Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplam 433 haber.