Çalış Plaj Haberleri

Çalış Plaj Haberleri

Fethiye Çalış Plajında Deniz Keyfi

Muğla'nın önemli turizm bölgelerinden olan Fethiye'de, yağmurun ardından Pazar günü güneşli havayı görenler rüzgârlı havaya rağmen Çalış Plajı'nda yoğunluk oluşturdu.

Fethiye Çalış plajında Not Just Beach hizmete açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Karaca, Çalış Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçimler öncesinde Çalış Plajı esnafını ziyaret etti.

Karaca: “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere az bir zaman kala Çalış Plajı’nda hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Karaca, “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz” dedi.

Karaca, Görev Süresinde Kazandırdığı Hizmetleri Tanıttı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 5 yıllık görev süresinde Çalış Plajı ve bölgesine kazandırdığı hizmetlerin tanıtımını yaptı. Karaca, “Hiç mazeret üretmeden 5 yıl boyunca çalıştık. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık ve çeşitli ödüller aldık” dedi. 

Karaca, ‘Çalış Plajı’nda toplanacağız’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2 Mart Cumartesi günü yapılacak olan ‘Hizmet Tanıtım Töreni’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Fırtınada Deniz Keyfi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Çalış Plajı'nda yoğun rüzgarlı fırtına ve ara ara hafif yağış etkili oluyor. Çalış Plajı'nda bir vatandaş, fırtına ve yağışa aldanmadan denize girdi. O anlar kameralara yansıdı.

Çalış Plajı’nda Kostümlerle Denize Girdiler

Yeni yılın ilk günü düzenlenen etkinlikte bir grup vatandaş, yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için değişik kostümlerle denize girdiler.

Fethiye Edebiyat Grubundan Yılın Son Kahvaltılı Toplantısı

Fethiye Edebiyat Grubu, Çalış Plajındaki Kerimoğlu kıl çadırda yılın son kahvaltılı toplantısını gerçekleştirdi.

Çalış Plajı Boş Kaldı

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, Fethiye’de hava sıcaklıklarının düşmesiyle beraber yerli vatandaşlar ve turistler tarafından tercih edilmiyor.

Çalış Plajı'nda sezon devam ediyor

Fethiye'de Kasım ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklıkları 28 dereceleri gösteriyor. Sıcak havayı fırsat bilen turistler,  Çalış Plajı'nda denize girerek sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Emlakçılar Derneği'nden Kahvaltı Etkinliği

Fethiye Emlakçılar Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi. Çalış Plajı’nda bulunan Çalış Balıkçısı Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı programa yoğun bir katılım olurken, etkinlik sohbet havasında geçti.

Fethiye’de Yağmur Bekleniyordu, Turistler Denize Girdi

Fethiye’de bugün havanın yağmurlu olması bekleniyordu, fakat yağmurun yağmamasını fırsat bilen turistler güzel havanın tadını Fethiye Çalış Plajı’nda denize girerek çıkardı.

Fethiye’de Deniz Sezonu Bitmedi

Fethiye’de Ekim ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklıkları 33-34 dereceleri gösteriyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen turistler,  Çalış Plajı’nda denize girerek sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Mete Ay; “Fethiyeli Çalış Plajını Sahiplendi” 

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay bölge turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çalış Plajı’nın En Sakin Günleri

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, tatilcilerin vazgeçilmez durağı arasında yer alıyor. 

Fethiye’de tatilci yoğunluğu devam ediyor

Muazzam manzarasıyla bölgenin ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, tatilcilerin vazgeçilmez noktası oldu. 

Çalış Halk Plajı’nda Pazar yoğunluğu

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı'nda Pazar günü yoğunluğu yaşandı. 

Mete Ay,  “Alim Başkanıma Çok Teşekkür Ediyorum”

Çalış Plajı’nın açılış töreninde konuşan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay, “Böyle güzel bir yeri halka ve Fethiyelilere kazandırdığı için ekibiyle ve çalışanlarıyla beraber Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı olarak Alim başkanıma çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Karaca “Fethiye’ye Üçüncü Plajımızı Kazandırmanın Onurunu Yaşıyoruz”

Fethiye Belediyesi Akmaz ve Karaot'un ardından Çalış'a da bir halk plajı kazandırdı. Çalış Halk Plajı'nın açılış töreni, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Çalış Halk Plajı hizmete açılıyor!

Fethiye Belediyesi Azmak ve Karaot’un ardından Çalış’a da bir halk plajı kazandırdı. Çalış Halk Plajı’nın açılış töreni 11 Ağustos 2023 Cuma Günü saat: 19.00’da gerçekleşecek.

Karaca, “Rant için değil, halk için çalışıyoruz!”

“Rant için değil, halk için çalışıyoruz!” diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Halk Plajı’nın halka açıldığını duyurdu.

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

Pals Cafe Bistro’da canlı müzik başladı

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar ruhuyla canlı müzik akşamları başladı. 

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

ATA’YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI’NA YOĞUN KATILIM

Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği’nin katkılarıyla Fethiye 10 Kasım Ata’yı Anma Satranç Turnuvası düzenlendi. Çalış Plajı’nda bulunan Wooden Stage Restoran (Kerim Hotel) ev sahipliği yaptığı organizasyona katılım yoğun oldu.

BAŞKAN AY,” FETHİYE, TÜRKİYE’NİN KRALİÇESİ”

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, turizm sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kasım ayı olmasına rağmen halen yabancı turistlerin olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Ay, “Bana göre Fethiye, ülkemizin turizmde bir incisi…” şeklinde konuştu.

ÇALIŞ PLAJI’NDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ

“EU BeachCleanUp” ismiyle düzenlenen, “EU BeachCleanUp - AB Sahil Temizlik Etkinliği Fethiye’de Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Çalış Plajı’nda yapıldı.

ÇALIŞ SAHİL, YAZ GÜNLERİNİ ARATMIYOR

Fethiye’nin gözde plajlarından olan Çalış Plajı’nda yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcaklığın 29 dereceyi bulduğu Fethiye’de vatandaşlar deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmaya devam ediyor.

MUĞLA’DA KUAFÖR GÖKYÜZÜNDE SAÇ KESTİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kuaför, birlikte deniz paraşütü ile uçtuğu müşterisinin saçlarını havada kesti.