Seçim Ofisi Haberleri

Seçim Ofisi Haberleri

Karaca, ‘Ekibimizle çok iyi çalıştık’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Karaca, “Fethiye’nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Kökten, ‘20 yıllık bir özlem var’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Ramazan Boyunca Seçim Ofisinde İftar Yemeği Sunulacak

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayı boyunca seçim ofisinde halka iftar yemeği verecek.

Karaca’nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, “Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz” dedi.

FTSO Başkanı Çıralı ve yönetiminden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

"Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek" 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisini ziyaret etti.  Kaya burada yaptığı açıklamada "Fethiye bu sefer hizmet belediyeciliğini tercih edecektir" diye konuştu. 

Kökten; “Proje Ve Aday Tanıtım Toplantımıza Davetlisiniz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Proje ve aday tanıtım toplantısı 25 Şubat Pazar günü 17.00’da Seçim ofisinde gerçekleşecek.

Aydın Ayaydın, Fethiye’de Açılan “Seçim Ofisine” Sert Tepki Gösterdi

Fethiye'de Ak Parti seçim bürosunun kapatıldığı iddiası üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'dan açıklama geldi. Açıklamada olayın gerçek dışı olduğu vurgulanırken Ayaydın, “İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış” dedi.

Kulaç, Millet İttifakı Seçim Ofisini Ziyaret Etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

Mustafa Toklu, açıklamalarda bulundu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

Başkan Karaca, Açıklamalarda Bulundu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

Uysal, “Hüdapar Meclise Taşıyıp Bize Milliyetçilik Dersi Mi Vereceksiniz?”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

İyi Parti, Seydikemer’de seçim ofisini açtı

İyi Parti, seçim çalışmalarını yürütmek için Seydikemer'de seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye İşçi Partisi, seçim ofisini açtı

Türkiye İşçi Partisi, seçim çalışmalarını yürütmek için Fethiye’de ofisini açtı. Açılışa Türkiye İşçi Partisi birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi Muğla Milletvekili Adayı Yağmur Özgür Güven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kocadon; “Bedavaya yapılacak otogarı neden 74 Milyon’a Yaptın?"

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Seçim Ofisinin açılışında, doğup büyüdüğü topraklarda büyük bir coşkuyla karşılandı.

İYİ Parti’den CHP’ye ziyaret

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, seçim ofisine ziyarete gelen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve ilçe yöneticilerini ağırladı. Karaca İyi partililere başarılar dileyerek “Her kim seçilirse seçilsin, bölgemize hizmet getirebilmek için, bu bölgede yaşayan insanların mutluluğuna ve refahına katkı saplayabilmek için seçilen arkadaşın yanında olacağız” diye konuştu

Kocadon Seydikemerliler’le buluştu

Demokrat Parti Seydikemer Seçim Ofisi açılışı için ilçede bulunan Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Seydikemer halkının gönlünü fethetti.

Adaylar projeleriyle yarışacak

Vatan Partisi Belediye Başkanı adayı Selçuk Selvi ve İlçe Yöneticileri, CHP Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı seçim ofisinde ziyaret ederek başarılar dilediler. Yaklaşan yerel seçim için gerek siyasi parti yöneticileri, gerekse adayların gerilimden uzak, birbirine karşı dostane tavırları “İşte Fethiye’nin yıllardır özlemini çektiği tablo bu” dedirtiyor

Yatağan Kocadon'u Bağrına Bastı

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Demokrat Parti Yatağan Belediye Başkan adayı Mehmet Serdaroğlu ile birlikte DP Yatağan Seçim Ofisinin açılışını yaptı.

Karaca “41 mahalleden dostlarımla Fethiye’yi yöneteceğiz”

CHP Alim Karaca ile Fethiye’de iktidara yürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca’nın seçim bürosunun açılış töreninde büyük bir izdiham yaşandı. Alim Karaca sevgisi salona, sokağa ve caddeye sığmadı. CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca büyük bir sevgi seli eşliğinde beraberinde; Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün ve milletvekilleri ile birlikte seçim ofisinin açılış törenine geldi.

AK PARTİ SEÇİM OFİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Ak Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı. Törende konuşan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Muhittin Kayabaş “Vakit Türkiye vakti, Vakit Muğla Vakti, Vakit Fethiye vakti” dedi. Fethiye’de ilk seçim koordinasyon merkezini Ak Parti açtı.