Fethiye Çalış Gastronomi Şenliği'ne Yoğun İlgi

Fethiye'de düzenlenen 11-20 Aralık arası Çalış Gastronomi Şenliği ve Sosyete Pazarı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Şenlikte esnaflar ve vatandaşlar Şenlik ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Çalış Gastronomi Şenliği ve Sosyete Pazarı etkinlikleri 11-20 Aralık arasında kurulmaya devam edecek. Yılbaşına özel indirimlerin ve fırsatların olduğu şenlikle ilgili bilgileri şenlikte görevli esnaflar ve vatandaşlar mikrofonlarımıza anlattı. 

Fethiye Çalış Gastronomi Şenliği’nde esnaf Mehmet Gülgün, “Fethiye Çalış’ da 81 İl’e özgün yöresel gastronomi şenliği ve sosyete pazarı yaptık. Tüm Fethiye halkını bekliyoruz. İndirimlerimiz Yılbaşına özeldir. Bütün fiyatlarda %50’ye varan indirimler var. Ürünlerimizde; Erzurum’dan Çağ Kebabı, Afyon’dan sucuklar, Trabzon’dan tereyağı, Gümüşhane’den pestil, Maraş’tan baharat, kuruyemiş tezgahımız var. Bütün illere has yörelere ait ürünler burada mevcuttur. Kıyafet olarak da sosyete pazarı açtık. Fiyatlarımız piyasanın %50 altındadır. 20 Aralık’a kadar buradayız” dedi.

Fethiye Çalış Gastronomi Şenliği’nde sucuk satan Özcan Bey, “Afyon sucuğu satıyoruz. Gelip görmeleri gerekiyor. Fiyatlar çok uygun, giysilerin fiyatları yarı yarıya hemen hemen. Bizim ürünlerimizde tanıtım yaptığımız için imalat fiyatına veriyoruz, fiyatı 350 TL, 2 kilo alana 600 TL’den veririz. Ürünlerimiz doğaldır ve %100 danadır. Bu fiyata bu ürünleri asla bulamazlar. 20 Aralık’a kadar tanıtım amaçlı buradayız. Herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fethiye Çalış Gastronomi Şenliği’nde fiyatlardan memnun olduğunu belirten vatandaş Songül Doğan, “Fiyatlar gerçekten uygun, öyle uçuk fiyatlar yok. Mesela eşofman altı sordum, dışarıda alsan 400 TL, burada 250 TL. Fiyatı uygun ve kalitesi güzel. Daha çok tanıtım yapılsa daha iyi olur. İnsanların çoğu duymamış böyle bir tanıtım olduğunu, henüz bilgisi olan yok” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN