Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Karaköprü’den puansız dönüyor 0-3

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile oynadı. Karbel Karaköprü Belediyesporlular, Fethiyespor’u Halil Yılmaz, ve Umut Dilek ve Barış Şen’in attığı goller ile 3-0 yendi. Grubunda lider olan Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor maçından puan alamadı.

Antrenör Gülay, “Kaza yaptık ama yolumuza devam ediyoruz”

3.Lig 3.grupta üst üste aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulunan lacivert, beyazlı takım yenilgiyi telefi edeceklerini belirttiler.

Enduro ve ATV şampiyonası sona erdi

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 3. ayak yarışları Fethiye’de yapıldı. Organizasyona vatandaşların yoğun ilgisi oldu.

Fethiye Bahçeşehir mağlup 3-2

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu. Başladığı andan bitiş düdüğüne kadar büyük heyecan içerisinde geçen maçı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ,Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Başkanı İbrahim Erdem  ile beraber izledi.

Fethiyespor Karaköprü’den puansız dönüyor 0-3

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplansmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile oynadı. Karbel Karaköprü Belediyesporlular, Fethiyespor’u Halil Yılmaz, ve Umut Dilek ve Barış Şen’in attığı goller ile 3-0 yendi. Grubunda lider olan Fethiyespor, Karabel Karaköprü Belediyespor maçından puan alamadı.

Dağ bisikletleri Bodrum’da yarıştı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 10'u yurt dışından 60 bisikletçinin katılımıyla enduro dağ bisikleti yarışları gerçekleştiriliyor.

Fethiye Belediyespor, Deplasmanda Mağlup Oldu; 83-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 6. haftası açılış maçında ligde namağlup durumda olan Samsunspor’a konuk oldu. Ev sahibi takım, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 83-74 galibiyetle tamamladı.

Fethiye'de Enduro ve ATV heyecanı

Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının 3. ayak magazin startı verildi.

Ortaca Belediyespor Futbol Takımı kahvaltıda bir araya geldi

Ortaca Belediyespor Futbol Takımı'nın yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları kahvaltıda bir araya geldi. Kulüp Başkanı Erem Kaya, 'Çalışmalarımızı planlarımız doğrultusunda yapmayı hedefliyoruz, hep birlikte başaracağız' dedi.

Muğla’da alternatif turizm için tanıtım atağı

Muğla'nın Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ilçelerinde, eko turizm odaklı uzun mesafe işaretli yürüyüş ve bisiklet rotalarının seyahat acentelerine tanıtımı yapıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Fethiyespor’a destek sözü

3. Lig 3. Grup’ta çıktığı 10 karşılaşmada toplandığı 25 puanla açık ara liderliğini sürdüren Fethiyespor Kulübü Yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleri ve Fethiye Güç Birliği Şirketi (FGB) Müdürler Kurulu ile bir araya geldi. FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi alan kulüp yönetimi, Fethiye’nin tanıtımına ve spor faaliyetlerinin gelişimine katkı sunan Fethiyespor’a bir üst lige çıkma yolunda, FTSO ve FGB’den destek istedi. Ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla Fethiye’nin göğsünü kabartan Fethiyespor’u son maçlara kalmadan üst ligde görmek istediklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Her dönem kulübümüzün yanında olduk, yine olacağız.” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Haftası faaliyetleri tamamlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği Cumhuriyet haftası spor faaliyetleri tamamlandı.

Bodrumlu sporcu Aysu Türkoğlu başarısıyla gururlandırdı

Akdeniz'in en kapsamlı açık su yüzme şampiyonası olan 14'üncü Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası bu yıl 4'üncü kez Hapimag Sea Garden Resort Bodrum'da düzenlendi. Şampiyonada Bodrumlu sporcu Aysu Türkoğlu başarısıyla gururlandırdı.

FRT TV’den canlı yayınlanacak

3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde bu maçın hazırlıklarına başladı. Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor karşılaşması FRT TV, Facebook ve Youtube sayfalarından canlı yayınlanacak.

Ortaca Belediyespor’da transfer çalışmaları hız kazandı

Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Ortaca Belediyespor Futbol Takımı'nda yeni yönetimin oluşması ile transfer ve sezon hazırlık çalışmaları hız kazandı.

Opet Muğla Cup Four Cross Tamamlandı

OPET ana sponsorluğunda “Dağ Bisikleti”ni geniş kitlelere tanıtmak amacıyla hayata geçirilen OPET Muğla Cup Four Cross tamamlandı. Üç etaptan oluşan yarışlar 29 Ekim – 2 Kasım tarihlerinde Fethiye, Marmaris ve Bodrum’da gerçekleştirildi. Yarışmanın Bodrum etabı erkekler kategorisi birincisi Alman yarışmacı Felix Klausmann olurken, kadınlar kategorisi birincisi Hollandalı yarışmacı Didi De Vries oldu.

Dağ bisikletleri Bodrum'da yarıştı

Dağ bisikletini geniş kitlelere tanıtmak amacıyla hayata geçirilen Muğla Cup Four Cross Muğla’nın 3 ilçesinde yapıldı.

Ortaca Belediyespor yeni yönetimi belli oldu

Bu sezon Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ortaca Belediyespor'da uzun süredir yapılamayan kongre yapılırken, yeni yönetim kurulu belirlendi.

Müdür Ugan, “Bölge tanıtımına katkı sağlıyoruz”

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde düzenlenen 19. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi başladı. Kıyasıya geçen yarış renkli görüntülere sahne oldu.

Toplam 2726 haber.