Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Boks Turnuvasına Arslan Fight Arena ev sahipliği yaptı

Aydın, Antalya, Muğla ve Ispartanın katıldığı iller arası boks turnuvasına Fethiye gençlik ve Spor kulübü arslan fight arena evsahipliği yaptı. Toplamda Sporcu Antrenör ve Hakem olmak üzere 80 kişi katılım sağladı.

Amatör Lig maçları başladı

Pandemiden dolayı uzun süredir oynanamayan amatör liglerin maçları başladı.

Dinçel, “Hem zirvede olalım hem bol gol atalım”

3. Lig 3. Grupta ilk hafta yenilgisinin ardından puan serisini sürdüren Fethiyespor, 10 maçta 25 puan toplayarak liderliğini sürdürdü.

14. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Bodrum’da gerçekleştirildi

29-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Cumhuriyetimiz’in 98. yılının coşkuyla kutlandığı şampiyonada 6 farklı yarışta 800’ün üzerinde sporcu kulaç attı.

Lacivert-beyazlılar liderliği bırakmıyor; 2-1

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar, Tepecikspor’u Talha Mayhoş ve Serhat Yılmaz’ın golleri ile 2-1 yendi. Grubunda lider olan Fethiyespor 25 puanla liderliğini korurken, 10 puanla 15. Sırada bulunan Büyükçekmece Tepecikspor puan alamadı.

Türkiye Enduro Şampiyonası 3.Ayak Yarışı 6-7 Kasım’da

Türkiye Enduro şampiyonası 3.ayak yarışı Fethiye’de düzenlenecek. Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası 3’üncü ayak Fethiye yarışı 6-7 Kasım 2021’de Akdeniz Offroad Park yarış parkurunda (Esenköy Parkuru) yapılacak.

Fethiye Belediyespor evinde mağlup oldu; 70-77

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 5. hafta karşılaşmasında evinde Mamak Belediyespor’u ağırladı. Son ana kadar başa baş geçen maçı Başkent temsilcisi 77-70 kazandı.

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor İle Berabere Kaldı; 1-1

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor ile oynayacağı maç öncesi moral kahvaltısı yaptı. Kahvaltının ardından Değirmenbaşı Futbol Sahasında oynanan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Dağ bisikletleri Fethiye’de şehre indi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dağ bisikletini geniş kitlelere tanıtmak amacıyla bir akaryakıt firması sponsorluğunda hayata geçirilen 'Muğla Cup Four Cross'un ilk ayağı olan yarışlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirildi.

Fethiyespor 29 gol ile en golcü kulüpler arasında

TFF 3. Lig 3. Grup'ta lider olan Fethiyespor, 9 maçta attığı 29 golle Türkiye'de profesyonel liglerdeki 132 takım arasında en golcü takımlar arasına girdi.

Fethiyespor Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlıyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden lider Fethiyespor, 31 Ekim Pazar günü kendi sahasında 14. Sırada bulunan Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak.

Aquamasters Yüzme Şampiyonası başladı

Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonalarının finali, yaklaşık 800 sporcunun katılımıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılıyor.

Marmaris Uluslararası Yelken Yarışları sona erdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 'Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü'nün (MIYC) düzenlediği ve 123 yelkenlinin yarıştığı 5 günlük Uluslararası Yelken Yarışları sona ererken, dereceye girenlere kupaları takdim edildi.

Opet Muğla Cup Four Cross, Fethiye’de Start Aldı

Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından düzenlenen OPET Muğla Cup Four Cross, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Fethiye’de başladı.

Kadınlar meme kanserine dikkat çekmek için futbol oynadı

Menteşe Belediyesi'nin kadın çalışanları Meme kanserine dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte futbol oynadı, zumba yapıp, öz savunma teknikleri öğrendi. Meme kanserini sembolize eden 'Pembe Kurdele Takma Günü' olarak belirlenen günde düzenlenen etkinlikte kadınların futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Boksör Alcu’dan FGSK’ye Ziyaret

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Dinçel, “Fethiyespor zirvede bitirecek”

3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Ceyhanspor’u 3-0 mağlup ederek; galibiyetlerine bir yenisini eklemişti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ligde oynanan her maçın büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

The Bodrum Cup Yarışlarından İkincilik Kupası öğrencilerin oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türkiye'nin önde gelen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı olan The Bodrum Cup'tan ikincilikle döndü.

Marmaris Uluslararası Yelken Yarışları’nda renkli görüntüler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen yelken yarışları devam ederken, rüzgarı bekleyen yarışçılar renkli görüntüler sergiledi.

Toplam 2725 haber.