Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ NİSAN’DA YAPILACAK

Türkiye Dağcılık Federasyonu’na (TDF) bağlı Likya Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından düzenlenecek olan, “Likya Yolu” yürüyüşü etkinliği takvimi belli oldu.

Türkiye Kupası Belediyespor’un!

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca’da yapılan yarışlarda Fethiye Belediyespor, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Kupası’nı aldı.

ENDURO VE ATV ŞAMPİYONASI’NA YOĞUN İLGİ

Fethiye'de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayak yarışları tamamlandı.

TENİS MİLLİ SPORCUSU KAAN'DAN, BAŞKAN SAATCI'YA ZİYARET...

Türkiye Tenis Milli Takımı seçme turnuvasında, adını milli formaya yazdıran Kaan Çepel, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Başkan Saatcı'yı Fethiye Belediyesi Göcek Şubesi'nde ziyaret eden milli sporcu Kaan Çepel, Rusya'nın Kazan şehrinde 16 yaş Avrupa Kış Kupası finallerinde Türkiye'yi temsil edecek.

ERİŞ “KAZANMAK İSTİYORUZ”

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 153 gün sonra liderliğe yükselen Altay spor ile kendi evinde karşılaşacak Fethiyespor’u zorlu bir müsabaka bekliyor. Kendi evinde Altay’ı yenerek sıralamadaki yerini güçlendirmek isteyen lacivert beyazlı takımın tecrübeli teknik adamı Levent Eriş, “Altay’ın lider olması bizi ilgilendirmiyor. Kazanmak istiyoruz. Biz ne yapacağımızı ortaya koymak istiyoruz” dedi. Fethiyespor Kulüp Binasında gazetecilere geçtiğimiz Nazilli maçını değerlendiren ve hafta sonu da Altay’ı evinde ağırlayacak olan Fethiyespor’da moraller yüksek. Kendi evinde puan ya da puanlar kazanmak isteyen Fethiyespor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

LEVENT ERİŞ ŞANLIURFA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Zorlu bir sürece giren Fethiyespor’da Nazilli karşılaşması aralıksız bir şekilde hazırlıkları sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu; Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 23.Hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor’u ağırlayan Fethiyespor 3-1 mağlup oldu. Şanlıurfaspor karşılaşmasını değerlendiren Fethiyespor teknik direktörü Levent Eriş “Takım arkadaşlarımızdan bir tane oyuncunun abisinin vefat etmesi hepimizi çok derinden üzdü. Hatta ısınmaya çıkarken bile ağlayan çocuklarımıza şahit olduk. Bu bizim adımıza son derece üzücü bir durumdu. O yüzden ben Ramazan’ın ailesine baş sağlığı diliyorum. Böyle bir acı içinde olmak hepimiz için zordu” dedi.

BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA DA 2. LİG’DE!

Fethiye Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Uşak’taki son maçında Eskişehir ekibi Odunpazarı Belediyespor’u yenerek şampiyon oldu ve Türkiye Voleybol 2. ligine yükseldi. Aynı zaman Fethiye Belediyespor Basketbol U-18 Takımı da Ormanspor’u 67-82 yenerek Muğla İl Şampiyonu oldular.

ERİŞ “İÇERDE KAYBETME TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Cumartesi günü Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak olan Fethiyespor; galibiyetle kötü gidişata son vermek amacında. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş; basın mensuplarına Fethiyespor’un son durumunu değerlendirdi. “Biz bu takıma işler iyi gitmediği için son 4 haftada dahil olduk” diyerek söze başlayan Eriş “Devre arası yaklaşık 11 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Onların kötülüğünden değildi belki ama iyiliğinden de değildi. Tablo son derece istenmeyen bir tabloydu. O yüzden devre arası bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırırken takımımıza da bazı takviyeler yaptık. Bu takviyeler takımımıza katkı sağlayacak takviyeler olmaktadır” dedi…

BELEDİYE BASKET LİDERLİK YOLUNDA DEVAM

Fethiye Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Büyük Erkekler 2. Lig maçında deplasmanda Yeni Mamak Spor Kulübünü 64-72 mağlup etti. Ligin 2’nci yarısına hızlı bir giriş yapan ve ilk olarak lider Manisa Büyükşehir Belediyesini 72-68’lik skorla yenen ve bu hafta Ankara deplasmanına giden lacivert beyazlı oyuncular bu karşılaşmayı da 64-72 kazanmasını bildi.

Bisiklet yolu çalışmaları başladı.

Fethiye Belediyesi vatandaşları sağlıklı yaşam için spora teşvik etmek ve bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak amacıyla yaptığı bisiklet yollarına yenilerini ekliyor. Şehir merkezinde bisiklet kullanıcıların rahat ve güvenli bir ulaşıma kavuşması amaçlanan proje kapsamında 24 km bisiklet yolu hedefleniyor.

FETHİYE’Lİ BOKSÖR KIZ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU…

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21 ve 27 Ocak 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılan Fethiyeli Boksör kız Dilara Demirtaş; Türkiye 3’cüsü oldu…

“SPONSOR DESTEĞİ İSTİYORLAR”

İstanbul’da düzenlenen Karate 34 Süper Ligi'nde Fethiye Karate Habeş Spor Merkezi büyük bir başarıya imza atarak, Fethiye'nin gururu oldu.

FETHİYESPOR’A KARTALLARDAN DESTEK

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Antalya’da kamp yapan Fethiyespor’a moral ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN SAATCI, ERZURUM BB BASKETBOL TAKIMI’NI MAKAMINDA AĞIRLADI

Geçen sezon ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor’un Erzurumspor BB maçı öncesinde Erzurum protokolünün, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya göstermiş olduğu misafirperverliğin ardından Başkan Saatcı, Fethiye Belediyespor ile Cumartesi günü 16.30’da Fethiye’de karşılaşacak Erzurum Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı.

ÖZEL SPOR SALONLARINA SIKI DENETİM

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 15.10.1999 tarihli ve 23847 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri Yönetmeliği kapsamında Muğla'da faaliyet gösteren Spor Tesislerinin denetimi için kurulan Denetim Komisyonu tarafından Yönetmelikte belirtilen şartları taşımayan 48 Tesis mühürlendi.

KAZANAN DOSTLUK OLDU: 0-0

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup müsabakasında Fethiyespor, kendi sahasında Karşıyaka ile golsüz berabere kaldı.

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediyesini Türkiye Açık Savate Şampiyonasında temsil eden başarılı sporculara Belediye Başkanı Yakup Otgöz, madalya ve ödül verdi.

ERİŞ’TEN MAÇ ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Teknik Direktörümüz Levent Eriş, Silivrispor ve Bandırmaspor maçlarıyla ilgili görüşlerini bildirdi. Fethiye basının hazır bulunduğu röportaj gününde Silivrispor maçı galibiyetinin pay sahibi kimdir ve kimlerdir ? sorusuna “Mutlak suretle galibiyetin pay sahibi Fethiye ve çalışma ortamıdır. Öncelikle hedefimiz ilk maçımızda galip gelerek güzel bir başlangıç yapmaktı ve bunu başardık.”

FETHİYESPOR GALİP: 3-0

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup müsabakasında Fethiyespor, kendi sahasında Silivrispor’u 3- 0 mağlup etti.