Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Okul Sporları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen okul sporları müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fethiye Belediyespor Deplasmanda Mağlup Oldu

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 12. hafta da deplasmanda OGM Ormanspor’a 85-72 mağlup oldu.

Fethiyespor’dan Üst Üste Müthiş Rekorlar

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde sezona damga vuran Fethiyespor, tüm liglerde galibiyet sayısı ve oynadığı maça göre galibiyet oranı en yüksek takım konumunda.

Fethiyespor’da Keyifler Yerinde

Fethiyespor evinde Derincespor’u 1-0 mağlup etti. Ali Han’ın 72. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyete ulaştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundular.

Dinçel Taraftarlarına Seslendi

İlk yarının son maçında kendi evinde Belediye Derince’yi 1-0 mağlup eden Fethiyespor’un başarılı Teknik Direktörü Selahattin Dinçel maç sonunda stattan kulüp binasına geçerken kendisine tezahürat yapan taraftarları ile bir araya gelerek kısa bir konuşma yaptı.

Tek Attı 3 Aldı

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 17. hafta mücadelesinde evinde Derincespor’u ağırladı. Fethiyespor ilk devrenin son maçında mücadeleyi 1-0 kazandı. Galibiyet serisini 6 maça çıkartan Fethiyespor son 6 karşılaşmasını 1-0 kazanarak 6 maçta 6 gol attı 18 puan topladı.

Futbolcular Galibiyet İstiyor

Fethiyespor’da Derincespor hazırlıkları devam ediyor. Futbolcular ilk yarısın son maçında galibiyet istediklerini söylediler.

Fethiyespor’u Meşaleler Ve Çiçeklerle Karşıladılar

Fethiyespor okul ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Fethiye Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Öğrenciler ile biraraya gelen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular; öğrencileri Pazar günü Saat 13:00’de gerçekleşecek Derince maçına davet ettiler.

Birlikte Başaracağız

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular ilçenin belirli noktalarında yer alan Fethiyespor afişlerinin bulunduğu reklam panolarının önünde poz vererek, “Birlikte Başaracağız” dediler ve tüm Fethiye halkını tek yürek olmaya davet ettiler.

Belediye & Saran Holding işbirliğinde Spor Salonu yapılıyor

Fethiye Belediyesi ve Saran Holding arasında yapılan anlaşmayla birlikte Çatalarık Liseler yerleşkesinde belediyeye ait araziye spor salonu yapılıyor. Fethiye’ye kazandırılacak spor salonu 571,05m² alanda yapılıyor

Fethiyespor’dan Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi’ne Ziyaret

Fethiyespor’un İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliği ile gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin üçüncüsü Fethiye Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleşti.Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular Şahan Akyüz, Kadir Kurt, Mehmet Sacit Yolcu, Nurettin Çakır, Onur Taha Takır, İbrahim Koca öğrencilerle bir araya geldi.

Muğlaspor’da Fevzi Tuncay Dönemi

Bal Ligi 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da Teknik Direktör Sabri Çetin ile yollar ayrıldı. Çetin’in yerine Fevzi Tuncay getirildi.

Fethiyespor’da Hedef Galibiyet

16. hafta mücadelesinde Edirnespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçında evinde Derincespor ile karşılaşacak.

Muğla Spor Turizminde Rotasını Çiziyor

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2021 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “Muğla Spor Turizminde Rotasını Çiziyor” projesinin sözleşmesi, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan tarafından imzalandı.

Fethiyespor Öğrencilerle Bütünleşti

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibine 9 puan farkla liderliğini sürdürerek sportif anlamda büyük başarı yakalayan Fethiyespor sosyal etkinlikler ile de halk ile iç içe olmaya devam ediyor.Bu anlamda Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel , futbolcular Kaleci Enes,Alihan ,Serhat, Nurettin ve Soner Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Fethiyespor bu sene sportif başarılarının yanında sosyal etkinlikler ile de Fethiye Halkı ile bütünleşti. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel , futbolcular Kaleci Enes,Alihan ,Serhat, Nurettin ve Soner Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bir araya geldi.Öğrenciler ile sohbet eden ve sorularını cevaplayan Teknik Direktör Dinçel ve futbolcular bu etkinliğin diğer okullarda da aralıklarla devam edeceğini ifade ettiler.

FETHİYESPOR’DA REHAVETE YER YOK

Edirnespor karşılaşmasını deplasmanda 1-0 kazanarak beşte beş yapan Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçı olan kendi evinde oynayacağı Belediye Derince maçına kilitlendi.Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden fethiyespor’da Teknik Direktör Selahattin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen İl İçi Yurtlar Arası Futbol Turnuvası heyecan dolu karşılaşmalarla tamamlandı. Muğla Erkek Yurdu, Milas Öğrenci Yurdu, Fethiye Öğrenci Yurdu, Ortaca Öğrenci Yurdu ve bu sene yeni açılmış olan Turgutreis Öğrenci Yurdu olmak üzere toplam 5 takım ve 105 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar belli oldu.

Kızlar 4’te 4 yaptı

Menteşe Belediyespor'un kızlar voleybol takımı hafta sonu konuk ettiği Bodrum İhtisas Spor Kulübü'nün küçük kızlar ve genç kızlar takımını 3-1 yenerek iki karşılaşmadan da galip ayrıldılar.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

Toplam 2726 haber.