Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor çalışmalarına Antalya’da devam ediyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Lacivert beyazlılar 16 Ocak’ta ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasının hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

İlman Geleceğin Şampiyonları İle Bir Araya Geldi

Bugüne kadar milli takımlara yükselen birçok şampiyon güreşçi yetiştiren 45 sporcu kapasiteli yatılı olarak hizmet veren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, geleceğin şampiyonları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Fethiye Gençlik Ve Spor Kulübü Yeni Başkanı Songül Arslan Ayten

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da başkanlığa Songül Arslan Ayten getirildi. Ayten, “Böyle başarılı bir kulübün başkanı olarak bende çıtayı biraz daha yukarı çıkarmaya çalışacağım. Fethiye’mizin ismini başarılarla, gençlik ve spor faaliyetleri ile ve organizasyonlarla duyurmaya çalışacağız” dedi.

Lacivert Beyazlılar Antalya Kampında

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısına 43 puanla lider olarak girdi. Lacivert beyazlılar İkinci devre hazırlıklarına Antalya’da devam edecekler.

Okullar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Milli Eğitim Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası Fethiye’de devam ediyor.

Fethiyeli Boksör Türkiye Şampiyonası’nda

7-14 Ocak tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak olan U 22 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası’na Fethiyeli Boksör Erhan Mutlu katılacak.

Moral Depoladılar

Fethiyespor yönetim kurulu, futbolcular ve aileleri kahvaltı etkinliğinde bir araya gelirken, ikinci yarı için moral depoladılar.

Fethiyespor’da Hedef Rövanşı Almak

Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı. Lacivert beyazlılar ikinci yarının ilk maçında 16 Ocak’ta ligin ilk maçında yenildiği Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u konuk edecek. Hedef maçı kazanarak 3-1 kaybedilen maçın rövanşını almak.

Muğla'da Geleneksel Atatürk Koşusu'na Yoğun İlgi

Türkiye’nin en eski atletizm gelenekleri arasında yer alan ve ülke genelinde 27 Aralık 1919 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi nedeniyle yapılan Büyük Atatürk Koşusu, Muğla'da da koşuldu.

Fethiyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

İlk yarının bitmesiyle birlikte izine ayrılan Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı.

Fethiye Belediyespor 2 Farkla Kaybetti

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 13. hafta da evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 97-95 mağlup oldu.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

Bodrum’da ilk kez kürek yarışları yapılıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen ilk kürek şampiyonası olma özelliğini taşıyan 'Bodrum Masters Regatta Kürek Yarışları, 85 sporcunun katılımıyla yapılıyor.

Fethiyeli Güreşçilerden 8 Altın Madalya

Fethiye Gençlik Ve Spor Güreş Kursu Muğla Serbest Güreş Okullar Arası İl Birinciliğinden 8 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

Başkan Adayı Demirtaş’tan Fethiyespor Yönetimine Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş , Fethiyespor kulübünü ziyaret ederek şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı’nın şehir dışında olması nedeni ile Demirtaş ve ekibini yönetim kurulu üyeleri Metin Sevinç, Nurkaya Gündoğdu ve Önder Abdurrahim Önder karşılayarak seçim sürecinde başarılar dilediler.

39 Golün Üçte Biri Nurettin’den

TFF 3. Lig . Grup’ta ilk yarıyı en yakın rakibi Esenler Erokspor’un önünde 43 puanla lider bitiren Fethiyespor’un bu sezon en çok gol atan futbolcusu Nurettin Çakır attığı 13 golle 3.Lig 3.Grup’ta gol krallığı yarışında önde bulunuyor. Fethiyespor’un diğer gol makinesi Alihan Tunçel’de 11 golle ikinci sırada.

Köyceğizli güreşçi Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 'Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Şampiyonası' 22-23 Aralık 2021'de Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda 30 kulüpten 220 sporcusunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Fethiye’ye Birincilikle Döndüler

85 sporcunun katılımıyla Isparta’da gerçekleşen Boks Sparring antrenman maçına katılan Fethiyeli sporcular yapılan müsabakadan birincilikle döndü.

Fethiyespor 2. Yarı İçin Çim Yeniliyor

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısına 43 puanla lider olarak girdi. Ligin ilk devresinin tamamlanmasının ardından Fethiyespor’da çim yenileme çalışmaları başladı.

Toplam 2726 haber.