Kökten, 'Fethiye'de gurbetçi yoğunluğu var'

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kökteneri ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Turizm sezonunun değerlendirilmesinin yapıldığı ziyarette Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, Fethiye’de bulunan gurbetçi misafirlerin yoğunluğuna dikkat çekerek Eylül ayında gelmesi planlanan İngiliz turistler hakkında değerlendirmede bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Kökten, şunları söyledi;
“Bugün SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ettik. Kendisinin misafiri olduk. Kahve tadında güzel bir sohbet oldu. Ölüdeniz ile ilgili, turizm ile ilgili konuşmalarımız oldu. Kendisine bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Gurbetçi misafirlerimizin Ölüdeniz'e yoğun bir ilgisi var. Onların sayesinde bütün oteller dolu durumda. Bundan sonrası için de Eylül ayında İngiliz müşteri de gelirse Eylül ayını da turizme kazandırabiliriz."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN