ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

EMNİYETTEN GECE MESAİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde saat 22.00-00.00 saatleri arasında güvenlik kontrolü gerçekleştirdi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK, FRT TV’NİN KONUĞU OLDU

Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda Fethiye’nin sorunları hakkında istişare yapıldı.

Fethiye Ve Seydikemer’de Karavan Park Alanı Eksikliğine Çözüm Aranıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), karavan ve kamp alanı, karavan imalatı ve kiralama sektöründen temsilcilerin katıldığı toplantıda, Fethiye ve Seydikemer’de karavan kamp alanlarının belirlenmesi ve karavan turizminin geliştirilmesine yönelik öneriler konuşuldu. Sektör temsilcileri bölgede karavan kamp alanı bulunmaması nedeniyle büyük bir turizm potansiyelinin kullanılamadığını vurgularken, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bölge turizminin çeşitlendirilmesi konusunda birçok çalışma yürüttüklerini belirterek, kamp karavan turizmini desteklemek ve kamp alanları oluşturmak için sektör temsilcilerinden aldıkları önerileri Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taşıyacaklarını söyledi.

Sed Medya’dan Ziyaretler

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşları, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Çıralı, “Babadağ’ın babasıyım, odanın kaptanıyım”

FRTTV ekranlarında yayınlanan Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sunduğu Fethiye programına konuk olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, neden tekrar aday oldunuz sorusunu canlı yayında cevapladı.

FETHİYE LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR KULÜBÜ ONURSAL BAŞKAN KAYMAKAM ALPER BALCI İLE SEZONU AÇTI

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de sahaya çıkacak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü kadrosu sezon açılış yemeğinde bir araya geldi. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı sezon açılış yemeğinde Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri, yönetim kadrosu ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve kulüp sponsorları Bahçeşehir Koleji sahibi İbrahim Erdem, Ekoltaş Mermer sahibi Harun Günay yer aldı.

Başkan Solak, “Bunlara birilerinin dur demesi gerekiyor”

Fethiye’de kaçak yapılarla mücadele bitmek bilmiyor. Şehrimizde olağanüstü bir kaçak yapılaşmanın olduğunu vurgulayan Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilcisi Günay Solak, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

ERASTA AVM’DE ‘’DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ’’

Türkiye'yi sarsan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla, Fethiye Erasta AVM’de ‘’Depreme duyarlılık’’ adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

‘’17 AĞUSTOS BU ÜLKE İÇİN ÇOK ACI BİR GÜNÜN HABERCİSİ’’

17 Ağustos 1999'da 17 bini aşkın vatandaşın hayatını kaybettiği Marmara depreminin 23. yılında acılar bir kez daha tazelendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilcisi Günay Solak,’’ 17 Ağustos bu ülke için çok acı bir günün habercisi’’ diye konuştu.

ÇALIŞTA KAZA! YABANCI UYRUKLU 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Cahit Begenç Bulvarı’nda trafik kazası gerçekleşti. 2 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralanırken 1 yabancı uyruklu vatandaş ise hayatını kaybetti.

AKARYAKIT FİYATLARI YERİNDE DURMUYOR

Petrol fiyatlarında dün yaşanan sert düşüş akaryakıt fiyatlarında flaş bir gelişmeye neden olmuştu. Motorine yapılacak 1,26 liralık zam yaşanan düşüşle iptal edilmişti. Ancak motorin grubunda 17 Ağustos Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 79 kuruş zam bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor.

ADM’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

YALÇIN MERKEZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI ADM Elektrik Dağıtım şirketi genel müdürlüğü kararnamesi ile ADM Fethiye Müdürü Fatih Yalçın Muğla Merkez Bölge müdürlüğüne atandı. Fatih Yalçın’ın 15 Ağustos Pazartesi günü göreve başladığı öğrenildi.

MANGAL SEZONUNDA AĞUSTOS AYI ARTIŞI

Hava sıcaklıklarının artması ile tatilciler soluğu piknikte alıyor. Gidilen pikniklerde en çok tercih edilen ise mangal oluyor.

HIRVATİSTAN VE BOSNA-HERSEK’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Ralli Şampiyonu Fethiyeli Serkan Özdemir 21-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan ve Bosna-Hersek’te düzenlenecek Avrupa Ralli Şampiyonasının ayağı olan Dinaric Rally de ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN AŞURE ETKİNLİĞİ

Muharrem ayı nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Fethiye AK Parti ilçe binası önünde aşure etkinliği gerçekleştirdi. Vatandaşa aşure ikramını AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk gerçekleştirdi.

Seki Zümrüt Çayırı güreşseverler için hazırlanıyor

Seydikemer’de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 29’uncu Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi Seki Zümrüt Çayırı’nda son hazırlıklar yapılıyor.

Toplam 608 haber.