Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE DEĞİŞİM

Fethiye’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, görevinden alınarak yerine Fethiye Ortaokulu Müdürü Ahmet Atmaca atandı.

RESSAM DEMİR’İN SERGİSİ AÇILDI

Ressam Sinan Demir’in resim sergisi 29 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’da açıldı. Açılışa vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Seydikemer’de 65 mahalleye eşit ve kaliteli hizmet götürmek için gece gündüz çalışan Seydikemer Belediyesi, saha çalışmalarını daha etkin ve hızlı gerçekleştirmek amacıyla araç filosunu güçlendirdi.

BAŞKAN ÖZTÜRK, “ETKİNLİĞİMİZ KIRKPINAR’I ARATMADI”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Seki Yağlı Pehlivan Güreş etkinliklerine AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetimi de katıldı.

GÜÇLÜ BİR TURİZM İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fethiye’de güçlü bir turizm için çalışmalar devam ediyor.

SEKİ ER MEYDANI KIRAN KIRANA MÜCADELELERE SAHNE OLDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu. Kıran kırana geçen güreşlerde final müsabakasında rakibi Mustafa Batu’yu yenen Ali Gürbüz, er meydanında büyük coşkuya neden oldu.

OTEL LOJMANINDAN BİLGİSAYAR ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde bir otelin personellerinin kaldığı lojmana girerek cüzdan, cep telefonu ve bilgisayar çalan hırsız polisten kaçamadı. Tutuklanan Y.E cezaevine sevk edildi.

DÜNYACA ÜNLÜ FRANSIZ RAPÇİ BODRUM'DA SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Dünyaca ünlü Fransız rapçi Maitre Gims önceki akşam Bodrum Gümbet'teki B1 Clup'ta sevenleriyle buluştu.

İBRAHİM TATLISES'İN YARALANDIĞI KAZADA TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in de aracının karıştığı kazada yaralanan toplam 8 kişi taburcu olurken, tarafların birbirinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

SEYDİKEMER’İN KIRKPINAR’I SEKİ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ BAŞLIYOR

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı  Pehlivan Güreşleri bugün başlıyor.

KOSGEB DESTEKLERİ VE YARARLANMA ŞARTLARI FTSO’DA ELE ALINDI

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aydın İl Müdürü ve Muğla İl Müdür Vekili Sadullah Dülger, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi. Ziyarette KOSGEB destekleri ve değişen mevzuatlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görev süresi boyunca 1500 kişiye KOSGEB danışmanlık desteği verdiklerini belirten Başkan Çıralı, “Üyelerimizi desteklerden maksimum şekilde faydalandırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

MİNİKLER HÜNERLERİNİ GÖSTERDİ

Menteşe Belediyesi’nin geleneksel Yaz Kursları, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi. Etkinliğe anne babalarıyla katılan ve kursları başarıyla tamamlayan çocukların belgelerini eğitmenleri tarafından verildi.

MARMARİS’TE EV YANGINI

Marmaris’de bir evde yangın çıktı. Çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü.

FETHİYE’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Fethiye’de turizm sezonu hız kesmeden devam ederken şehir trafiği ise çeşitli bölgelerde zaman zaman kitlendiği FRT TV kameralarına yansıdı.

BAŞKAN OTGÖZ, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda Başkan Otgöz’e özel olarak bu hafta Fethiye yerine Seydikemer’in sorunları konuşuldu.

SEYDİKEMER’DE SAĞANAK YAĞMUR ETKİLİ OLDU

Meteoroloji’nin açıklamaları üzerine yurdun dört bir yanında etkili olan sağanak yağış Seydikemer’de de etkisini gösterdi.

Toplam 433 haber.