Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Fethiyespor ile Diyarbekirspor karşılaşmasını yönetecek hakemler belli oldu.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA GİDECEK YOLDA DEV RANDEVU!

Fethiyeli Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğuna katılmak için ringe çıkıyor.

FETHİYESPOR’UN BORCU YOK

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal 12 Eylül akşamı FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye adlı programa konuk oldu. Programda konuşan Çatal, Fethiyespor’un gelir ve giderleri hakkında bilinmeyenleri paylaştı.

YABANCILAR PAZARI DOLDURDU

Her hafta kurulan ve taze ürünlerin bulunduğu Salı Pazarı’nda yoğunluk yaşanıyor. Yabancı uyruklu vatandaşlar meyve sebze alış verişi için Salı Pazarı’nı tercih etti.

FETHİYESPOR’UN BORCU YOK

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal 12 Eylül akşamı FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye adlı programa konuk oldu. Programda konuşan Çatal, Fethiyespor’un gelir ve giderleri hakkında bilinmeyenleri paylaştı.

6 İLDEKİ DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ile İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.

ŞEFİKA PEKİNDE DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde deprem güçlendirme çalışmaları başladı. Bu kapsamda dersler Gazi İlkokulu’nda devam edecek.

KONUK DİYERBEKİRSPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadelen eden Fethiyespor, evinde Diyerbekirspor ile karşılaşacak. Mücadele 14 Eylül Çarşamba günü saat 19.00’da oynanacak.

ALTINÇEKİÇ,’’DÜNYAYI YAŞANIR KILAN ÖĞRETİMDİR’’

ALTINÇEKİÇ,’’DÜNYAYI YAŞANIR KILAN ÖĞRETİMDİR’’

DOLAR, EURO VE ALTIN HAFTAYA YÜKSELİŞLE BAŞLADI

Dolar, Euro ve Altın haftaya yükselişle başladı. Dolar 18 lira 25 kuruş, Euro 18 lira 50 kuruş Gram Altın ise 1013 lira seviyelerinden işlem görüyor.

MİNİKLER KANTİN FİYATLARINA İSYAN ETTİ YÜZDE 100 ZAM

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk zili bugün çaldı. Yeni okul döneminin ilk gününde katinlerde uygulanacak fiyat tarifeleri de belli oldu. Minik öğrenciler ise yeni fiyatlardan pek memnun değil.

UYSAL, “ZAMANINDA SÖYLENMEMİŞ SÖZÜN ANLAMI YOKTUR”

2022-2023 İlköğretim Haftası nedeni ile Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Yüksel Uysal bir basın açıklaması yaptı. Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Yüksel Uysal açıklamasında yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere başarı dileyip, geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitimde yaşanan değişimden bahsederek okullar ile ilgili sorunlara değindi.

BAŞKANLARDAN PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Deva Partisi Fethiye Cuma günleri kurulan üretici pazarı esnafını ziyaret etti. Ziyarete Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay beraberinde Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit katıldı.

TEKNOFEST KARADENİZ’DE MUĞLA’YA 4 KUPA

Bu yıl Samsun Çarşamba havalimanında düzenlenen Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST Karadeniz’de Muğla rüzgarı esti. Muğla’lı gençler geliştirdikleri projeleriyle Türkiye'nin enleri arasında yer aldı. Biri şampiyonluk kupası olmak üzere 4 kupa kazandı.

MUĞLA DENİZLİ YOLUNDA KAZA! 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla-Denizli yolu üzerinde tek taraflı trafik kazası meydana geldi. Oluşan kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Toplam 433 haber.