Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SİGARAYA 1,5 TL ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu. Sigaraya en son temmuz ayında zam yapılmış, en ucuz paket 27 lira olmuştu.

FETHİYE' DE TRAFİK ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, trafiğin kontrollü bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarına devam ediyor.

NURETTİN ÇAKIR BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK

Fethiyespor’un golcüsü Nurettin Çakır, Van Spor karşılaşmasında ayağına aldığı müdahale sonrası sakatlandı. Çakır’ın ön çapraz bağlarında kopuk tespit edilmiş olup tedavisi devam ediyor.

SEYDİKEMER’DE EV YANGINI, EVİN ÜST KATI VE ÇATISI YANDI

Seydikemer’de bir ada parselinde bulunan ev de yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

ADM VE GDZ ELEKTRİK, ÇEVRESEL-SOSYAL-YÖNETİŞİM SKORUYLA TÜRKİYE BİRİNCİSİ, “GELİŞMEKTE OLAN PAZARLAR”DA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Adm ve Gdz Elektrik, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) performans sıralamasında elde ettiği 62 puanla en yüksek derece olan “A1 İleri Düzey” derecesini aldı. Şirketler, bu puanla Türkiye elektrik sektöründe birinci sırada yer alırken; “Gelişmekte Olan Pazarlar” dünya sıralamasında da elektrik sektöründe üçüncülüğü elde etti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi öncülüğünde yol yapım çalışmaları İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi birleşiminde hızla devam ediyor.

ABA PROGRAMININ 1.YILI KUTLANDI

Nursel Özdemir Eğitim Kurumları, Uygulamalı Davranış Analizi (ABA) programını geçen yıl bünyesine dâhil etmişti. Uygulamanın birinci yıl dönümü dolayısıyla Elit Nursel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştirildi.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN KALEYE TAKVİYE

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Mustafa Öztürk'ü kadrosuna dahil etti.

LACİVERT BEYAZLILARA ORTA SAHA TAKVİYESİ

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Selçuk Alibaz ile sözleşme imzaladı.

2/B TAŞINMAZLARIN SATIŞI İÇİN SON BAŞVURU!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 2/B taşınmazların satışı için son başvuru 31 Aralık 2022 olduğu duyuruldu.

YAZAR, ‘’EĞİTİM ÇALIŞANLARI OLARAK 1 GÜNLÜK İŞ BIRAKMA EYLEMİ YAPIYORUZ’’

Teç-Sen-Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Fethiye Kültür Merkezi’nde basın açıklaması yapıldı.

YANGINDAN KAÇARKEN, YARALANDI

Bodrum’da bir binanın birinci katında çıkan yangın korkuttu. Yangından kaçmaya çalışan ev sahibi yaralandı.

ÇALIŞANLAR PROMOSYON ÖDEMELERİNİN YENİLENMESİ İÇİN KDK'YE BAŞVURDU

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), çalışanlara bankalar tarafından verilen maaş promosyonlarında enflasyon düzenlemesi yapılmasına ilişkin başvuruları incelemeye aldı.

FETHİYE’DE DE BURSLULUK SINAVI HEYECANI YAŞANDI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen İOKBS bursluluk sınavı heyecanı tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de yaşandı. Velilerin heyecanlı bekleyişi kameralara yansıdı.

BEKLENEN İNDİRİM GELDİ 

Benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi geldi.

ALZHEİMER DERNEĞİNDEN, BAŞKAN ÇIRALI’YA ZİYARET

Fethiye’de kurulacak Fethiye Alzheimer Derneği Gündüz Yaşam Merkezi için Fethiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret ederek destek istedi.

Toplam 433 haber.