Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

TOKİ’DEN MUĞLA’YA 2 BİN 600 YENİ KONUT

2022 TOKİ başvuru şartları daire fiyatları ve taksit ödemeleri İstanbul dâhil 81 il için belli oldu. Buna göre 250 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Muğla merkez ve ilçelerinde toplam 2 bin 400 yeni konut inşa edilecek.

MUĞLA'NIN KAVAKLIDERE İLÇESİNDE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik kültürünün tanıtılması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla bu yıl 12-18 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası, Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde gerçekleştirilen programda, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

BİK GENEL MÜDÜRÜ ERKILINÇ, “GAZETELERİMİZİN HAKLARINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ”

Gazete Sahipleri ve Temsilcileri Toplantılarının ikincisi BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın katılımı ile İzmir’de gerçekleştirildi. Erkılınç, internet medyası karşısında gazetelerin kazanılmış haklarının sonuna kadar korunacağını söyledi.

FTSO BAŞKANI OSMAN ÇIRALI'NIN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı 13-19 Eylül 2022 Ahilik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ahiliğin, birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi olduğunu kaydeden Osman Çıralı mesajında, “Güzel ahlakın sanatla, ticaretle bütünleştiği ahilik, yüzlerce yıl önce olduğu gibi bugün ve yarın da felsefesiyle toplumsal ve ticari hayatta yol gösterici olmaya devam edecektir. Alın ve akıl teri, emekleriyle Türkiye ekonomisine güç katan herkesin Ahilik Haftası’nı kutluyor, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum ” dedi.

MARMARİS'TE ORMANI YAKMIŞTI, 20 YIL HAPSİ İSTENDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Haziran ayında çıkan yangının şüphelisi olarak gözaltına alınan Sacit Ayhan'ın 20 yıla kadar hapsi istendi.

GÖÇMENLER YUNAN ADASI YERİNE TÜRK ADASINA GİTTİ

Marmaris Yıldız adasında mahsur kalan 4 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

POLİS VE ASKER OMUZ OMUZA VERDİ, ALEVLERE MÜDAHALE ETTİ

Muğla'nın Ula ilçesi Gökova Mahallesi'nde gece saatlerinde başlayan orman yangınını söndürme çalışmalarına polis ve askerler de katıldı.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TOPLANTI

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı gerçekleştirildi. Dernek Üyesi Gülşen Yegen’in sunumunu yaptığı toplantıda Yegen, davetiyelerin hazır olduğunu ve kısa bir süre sonra Gündüz Yaşam Merkezi’nin açılacağını söyledi.

KAYMAKAM BALCI’DAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 19 Eylül Gaziler Günü için bir mesaj yayınladı.

KULAÇ,’’BU DERECE YANGINLARIN OLMASI ÇOK ACI’’

Dün gece saatlerinde Muğla’nın Ula ilçesinde sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Çıkan yangın sabah saatlerine doğru kontrol altına alınırken, Deva Partisi İlçe başkanı Saniye Kulaç FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

MADNASA TÜRKBÜKÜ'NE İNGİLİZ VE ORTA DOĞU PAZARINDAN TALEP YAĞIYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatırımlarını sürdüren AB Grup Holding, 1 Ağustos itibariyle projelerini tamamladığı Madnasa Türkbükü'nde yaşamı başlattı. Bu çerçevede, başta İngiltere olmak üzere orta doğunun çeşitli ülkelerinden yabancı uyruklu vatandaşlara satış yapıldığını söyleyen AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Muhsin Bayrak, " Madnasa Türkbükü'nde Ağustos itibariyle yaşam başladı. 20 gündür inanılmaz bir canlılık ve inanılmaz bir talep var. Helikopter ile 2 müşteri evlere bakmaya geldi. Dünyanın gözü şuan Bodrum'da " dedi.

SEYDİKEMER’E YAKIŞAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası büyük bir coşkuyla sona erdi. Karadere Mahallesi, galibiyet sonrası kırmızı meşaleler yakarak şampiyonluğu kutladı.

ULA’DA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ula ilçesi Gökova Mahallesi’nde sebebi bilinmeyen şekilde gece saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

YİĞİT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiye Ortaokulu öğretmeni İlker Yiğit, hayatını kaybetti. SED Medya Ailesi olarak Yiğit ailesine sağ sağlığı dileriz.

MODANIN NABZI BURADA ATIYOR

Birbirinden ünlü markaları bünyesinde barındıran giyim pazarında modanın nabzı atıyor.

KAYMAKAM BALCIYA ÖZEL ZİYARET

Siirt Eruh Kaymakamlığı yapan Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı ve aynı dönemde beraber görev yaptığı Siirt Polis Özel Harekât Birinci Tim Amiri Kaymakam Balcı’nın babası Şükrü Balcı, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

Toplam 433 haber.